Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Nieuwe collectie HKliving: Additions 2022 YES! De nieuwe collectie van HKliving is live. Het is een fijne mix van nostalgie en innovatie met funky elementen die je huis een uniek karakter geven aangevuld met spannende eyecatcher die de toon zetten! Ze passen in elk interieur en spelen een belangrijke rol bij het creëren van dat stukje individualiteit dat je interieur verdient.

Persoonlijkheid en sfeer staan centraal

Maak kennis met de nieuwe collectie van HKliving: 2022 Collection Additions. Deze collectie gaat helemaal over persoonlijkheid en sfeer. Het is een fijne mix van nostalgie en innovatie met funky elementen die je huis een uniek karakter geven aangevuld met spannende eyecatcher die de toon zetten! Ze passen in elk interieur en spelen een belangrijke rol bij het creëren van dat stukje individualiteit dat je interieur verdient.

Bring the past into the present

Breng het verleden in het heden met de nieuwe aanvulling op het 70s ceramics servies van HKliving. De bestselling koffiekopjes zijn echte verzamelobjecten geworden en jouw persoonlijk gekozen mix maakt het uniek! Doe eens gek en maak je collectie compleet met de nieuwe botervlootjes en decoratief taartplateau om je tafel een funky boost te geven.

Een interieur is niet compleet is zonder een controversioneel art piece aan de muur. 

De handgeschilderde kunstwerken van HKliving brengen niet alleen je favoriete kleurenpalet naar je muren, ze geven ook een glimp weg van je persoonlijke smaak. Zowel de abstracte kleurvlakken als de relaxte vrouw zorgen voor de relaxte sfeer die je zoekt in je huis. Houd je wel van een beetje pit? HKliving gaf vier van hun nieuwe kunstwerken een funky twist met complementaire plexiglas lijsten die het kunstwerk letterlijk omarmen.

Je interieur stopt niet bij de tuin

Geniet tot diep in de nacht van goede gesprekken op de nieuwe handgeweven verandabank van HKliving. Om het warm en zo comfortabel mogelijk te maken, hebben ze een veelzijdige toevoeging aan hun kussens en zachte plaids ontworpen. Wat een herinnering kan verzegelen is een geur, het kan je terugbrengen naar een bepaald moment in je leven.Shop de nieuwste collectie hier:

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »