Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Snoepkleuren in je interieur Felle, snoepkleuren zoals appeltjesgroen, neongeel en zuurstokroze winnen terrein in de huiskamers. Wij zijn fan. DEENS.NL heette tot voorkort niet voor niets Deens Kleurrijk Wonen!

Snoepkleuren vormen een weg in je interieur

Als je de afgelopen jaren goed hebt opgelet waren het vooral de kleuren wit, beige en grijs die hun stempel op het populaire interieur drukten. Maar! Er is een ommekeer gaande. Knallende, felle kleuren winnen terrein in de huiskamers. Appeltjesgroen, neongeel en zuurstokroze worden de kleuren die we dit najaar heel veel gaan zien in het interieur.

Wie de interieurtrends een beetje volgt kon het al zien aankomen. De trend begon met kleine accessoires zoals kandelaren met hier een daar een felle kleur kaars erin. Toen verschoof de trend zich ook naar de keuken. Bont gekleurd servies werd uit de kast getrokken en de eettafel werd ermee aangekleed. Maar als we nu kijken zien we ook juist de meubelen zoals banken, grote fauteuils en salontafels in felle kleuren verschijnen in de bladen en online op de woonwebshops. Zo ook bij ons natuurlijk! Want wij zijn fan van deze trend. DEENS.NL heette tot voorkort niet voor niets Deens Kleurrijk Wonen.

Mix pastel eens met fel!

En dan bedoelen we niet de zachtaardige pasteltinten, die we overigens ook erg mooi vinden. Het zijn de felle neonkleuren die we terugzien. Dat betekent overigens niet dat pastel naar de achtergrond is verdwenen. Pasteltinten kun je heel makkelijk combineren met felle kleuren. Denk aan het begrip ton-sur-ton. Kies een kleurenpalet dat bestaat uit één basiskleur. Vervolgens ga je die kleur toepassen in verschillende tinten. En dan kan daar dus nu ook een felle kleur tussen zitten.

Het leven bruist

Ons sociale leven bruist en mensen gedragen zich weer zoals van ouds. Dat is duidelijk zichtbaar in ons interieur. Ons interieur wordt een weerspiegeling van hoe we in het leven staan. Felle kleuren die we veel terugzien zoals geel, roze en groen staan voor vrolijkheid, liefde en vriendschap. En daar willen we ons zoveel mogelijk mee omringen. Dus ga niet meer voor veilig maar durf te combineren! 

Wij helpen je:


#1 Ga voor rood in je thuiskantoor

De kleur rood staat namelijk voor doel georiënteerd en vastberaden. Dat zijn eigenschappen die wel een boost kunnen krijgen in deze ruimte van het huis. In een kantoor kun je wel wat opbergruimte gebruiken dus kies voor een kleurrijke ladekast waarin je veel kwijt kunt. Of ga voor een vloerkleed wat er meteen uit springt wanneer je binnen komt! Creëer in de woonkamer juist een eyecatcher en kies voor een bijzettafel of salontafel in een felle kleur.

#2 Kies voor één kleurrijke hoek in huis

Ben je nog in twijfel of deze trend voor jou geschikt is? Probeer het dan in één hoek van het huis te houden. Ga bijvoorbeeld voor een felle kleur fauteuil van het Deense merk Karup Design en combineer dit met fluffy roze of feloranje sierkussens. Dit geeft een heel speels effect!

#3 Wees niet bang voor kleur

Bedenk je wat het ergste is wat er kan gebeuren als een verf op de muur toch niet zo goed uitpakt... Want dan verf je er toch gewoon overheen? Of als je die felrode stoel toch niet zo'n succes vindt? Dan vraag je eens rond in je vriendinnengroep; misschien is er iemand die deze trend net heeft ontdekt en nog wél helemaal fan is! 

Onze favoriete items in felle kleuren:

0 reacties
Reactie plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »