SERVEERPLATEAU'S

Filters

MERKEN

RUIMTE

KLEUR

MATERIAAL

WOONSTIJL

banner

Serveerplateau kopen

Met een serveerplateau kun je makkelijk meerdere gerechten en dranken tegelijk serveren bij je gasten. Hierdoor hoef je niet al te vaak te lopen om iedereen te voorzien van een hapje of koffie en thee. Serveerplateaus zijn ook een leuke accessoire om in de woonkamer te plaatsen. Combineer het met jouw woonstijl en plaats er bijvoorbeeld kaarsen of kandelaren op! Bij Deens hebben we een ruim assortiment aan verschillende serveerplateaus. Het assortiment bestaat uit meerdere kleuren en materialen die geschikt zijn in meerdere woonstijlen. Zo weten we zeker dat er ook iets voor jou bij zit. Bekijk snel ons gehele assortiment!

Serveerplateaus van onze diverse merken

Onze serveerplateaus komen van twee kwaliteitsmerken. Dit zijn HK LIVING en Madam Stoltz. Deze twee merken hebben een eigen stijl en karakter. De producten zijn in veel woonstijlen te verwerken en makkelijk te combineren met diverse horeca apparatuur, meubels en meer. We hechten heel veel waarde aan het selecteren van onze merken. Dit doen we allemaal, zodat jij de beste kwaliteit krijgt! Zo kun jij met een gerust hart online winkelen in de webshop van Deens.

Serveerplateau van Madam Stoltz 

Madam Stoltz is een Deens merk van het Deense eiland Bornholm. Dit is een toonaangevend bedrijf in de Scandinavische woonmarkt. De producten hebben stuk voor stuk een vleugje Pernille. Elk seizoen weten ze de consumenten weer te verbazen met de mooiste woonaccessoires. Deens is official agency in de Benelux en de grootste online Madam Stoltz verkooppunt. Dit betekent dat we Madam Stoltz producten snel en tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden aan onze klanten.

Serveerplateau van HK LIVING

HK Living is een Nederlands merk opgericht in 2009. HK Living combineert twee verschillende stijlen in het merk en maken daar nieuwe ontwerpen van. Deze nieuwe designs zijn populair en uniek in de ogen van de consumenten. Accessoires en meubels die al jaren te vinden zijn in huis worden in een nieuw eigentijds design verwerkt. Ze slaan geen enkel item over, van serveerplateaus tot bijzettafels. Deens is official dealer van HK Living en heeft dus ook de beste HK Living producten.

Service van Deens

Deens wilt graag de beste service leveren. Dit doen we door gratis verzending, goede producten en de best mogelijke service. Heb je niet gevonden waar je naar op zoek bent? Of heb je advies nodig? Neem dan contact op met de klantenservice van Deens. Onze experts zullen je helpen met het beantwoorden van al je vragen en suggesties. Door onze ervaring weten we het antwoord op bijna alle vragen over woonaccessoires. Een serveerplateau koop je in je vrije tijd online bij Deens.

Bekijk ook onze andere categorie pagina’s en ontdek meer woonaccessoires, zoals: manden, kandelaren, opbergers en meer. Ook onze sale pagina bevat kwaliteits accessoires, maar dan tegen een nog scherpere prijs.

 

  • |Persoonlijk en betrouwbaar
  • |Geen verzendkosten vanaf 50 euro in NL *
Powered by Lightspeed - Design en realisatie: Yellowlab