HK LIVING VLOERKLEED

Filters

RUIMTE

KLEUR

MATERIAAL

WOONSTIJL

Diverse vloerkleden in de collectie van HK Living


Binnen onze collecties van HK Living is er veel variatie in vloerkleden. Zo zijn er vloerkleden met een tijdloos Perzisch patroon in een hoop verschillende kleuren zoals de moderne zwarte overdyed vloerkleed of een meer klassieke kleurpatroon zoals we gewend zijn van Perzische tapijten.

 

Stonewashed vloerkleden van HK Living

Veel van de vloerkleden van HK living hebben een stonewash effect. Dit zorgt ervoor dat de kleuren wat vervaagd zijn waardoor het tapijt een mooi geleefd uiterlijk krijgt. Door de stone washing wordt het vloerkleed ook nog eens extra zacht.

Stone washing, zoals de naam al doet denken, is een proces waarin grote roterende wasmachines gevuld met grote stenen de textielwaren zoals jeans, maar dus ook de vloerkleden van HK living, constant geslagen worden totdat de vezels zacht zijn en het iconische stonewashed uiterlijk hebben.

 

Het effect van een vloerkleed op je interieur

Door zo nu en dan te wisselen van vloerkleed zal je met één item de hele sfeer van een ruimte kunnen veranderen. We kennen het gevoel allemaal vast wel dat we soms gewoon eens wat anders willen in ons interieur en door te wisselen van vloerkleed is dit zo gebeurd.

Kies bijvoorbeeld voor een groen linnen vloerkleed in het voorjaar om wat natuurlijke sfeer te geven aan je woonkamer. Of kies juist een vloerkleed van HK Living met roodtinten om een warme sfeer te creëren.  

 

  • |Persoonlijk en betrouwbaar
  • |Geen verzendkosten vanaf 50 euro in NL *
Powered by Lightspeed - Design en realisatie: Yellowlab