BIJZETTAFELS

Filters

MERKEN

RUIMTE

KLEUR

MATERIAAL

WOONSTIJL

Producten loading...
Toon volgende 24 producten...

bannerBijzettafels zijn onmisbaar in huis

Je gebruikt een bijzettafel om bijvoorbeeld een lamp of een hapje of drankje op te plaatsen. Woontip: plaats bijzettafeltjes steeds in de buurt van een bank of stoel en deze kleinmeubelen krijgen een dubbele functie. Op deze manier kun je de zithoek voorzien van sfeerlicht en je hebt meteen een fijne plaats om een hapje of drankje neer te zetten terwijl jij even ontspant.

 

Bijzettafel moet bij jou en je interieur passen

Bijzettafels worden vaak intensief gebruikt. Bedenk daarom voordat je een tafeltje koopt welke het beste past bij jou en jouw interieur. Het uiterlijk van de tafel is belangrijk, maar het moet natuurlijk ook praktisch zijn. Waar ga je deze zetten en hoe ga je hem gebruiken? Kleinmeubelen met zinken, marmeren of betonnen bladen zijn prachtig, maar besef je wel dat deze materialen vlekken vertonen wanneer er iets op wordt gemorst. Zo’n doorleefd uiterlijk kan heel mooi zijn, maar het moet wel bij jou en je interieur passen!

 

Bijzettafeltjes in allerlei varianten sieren onze woonshop

Bijzettafeltjes met een betonnen bovenblad zijn erg geliefd. Wij hebben allerlei kleinmeubelen van verschillende materialen in onze collectie; denk hierbij aan hout, beton of metaal. Ook zul je verschillende stijlen, zoals design, industrieel of landelijk, terugvinden in onze online woonshop. Kijk eens op ons blog of volg ons op Pinterest of Instagram en laat je inspireren door de mooie sfeerplaatjes van de Denen.

 

BewarenBewaren

Bewaren

Bewaren

  • |Persoonlijk en betrouwbaar
  • |Geen verzendkosten vanaf 50 euro in NL *
Powered by Lightspeed - Design en realisatie: Yellowlab