EETTAFELS

Filters

MERKEN

RUIMTE

KLEUR

MATERIAAL

WOONSTIJL

Producten loading...
Toon volgende 24 producten...

bannerEettafels genoeg, maar welke past bij jou?

Keukentafels worden meestal intensief gebruikt. Bedenk daarom voor aankoop welke van de eettafels het beste bij jou en je huis past. De looks van keukentafels zijn belangrijk, maar een eettafel moet vooral praktisch zijn. Waar ga je de tafel zetten, hoe ga je hem gebruiken en hoeveel personen moeten er bijvoorbeeld aan kunnen schuiven? Houten tafels en keukentafels met een zinken blad kunnen prachtig zijn, maar je krijgt bij een zinken blad wel vlekken wanneer er eten of drinken op wordt gemorst. Zo’n doorleefd uiterlijk kan zeker zijn charme hebben, maar het moet wel bij jou en je huis passen natuurlijk!

 

Houten tafels van House Doctor zijn erg geliefd

Of je nu op zoek bent naar betonnen, metalen of houten tafels, we hebben diverse modellen in de collectie. Modern, industrieel of landelijk design eettafels vind je terug in onze online woonshop. Kijk eens op onze Pinterest pagina en laat je inspireren door de mooie sfeerplaatjes van de Denen.

 

Keukentafels zijn er in veel verschillende uitvoeringen

Het valt voor velen niet mee om een grote meubelen als houten tafels online te kopen. Om die reden hebben wij een heel soepel aankoopbeleid voor eettafels en andere meubelen. Deze stukken worden ook nog eens gratis bezorgd binnen Nederland.

 

BewarenBewaren

Bewaren

Bewaren

  • |Persoonlijk en betrouwbaar
  • |Geen verzendkosten vanaf 50 euro in NL *
Powered by Lightspeed - Design en realisatie: Yellowlab