WANDKASTEN

Filters

MERKEN

RUIMTE

KLEUR

MATERIAAL

WOONSTIJL

bannerWandkastje is bijvoorbeeld ideaal om je dierbare spullen of boeken in te zetten

Vooral wanneer je wat kleiner behuisd bent, zijn wandkasten ideaal. Je bespaart oppervlakte wanneer je gebruik maakt van wandkasten. Hang een leuk wandkastje aan de muur in de keuken en plaats hier je meest prachtige servies in en bijvoorbeeld wat mooie voorraadpotten. Of hang een mooi wandkastje boven de eettafel of bank met wat toffe accessoires. Een wandkastje creëert direct sfeer!

 

Wandkasten en allerlei andere meubelen; er is genoeg keuze!

Staat er een wandkastje in één van de woonbladen of heb jij ander Deens design gespot in een catalogus van één van onze leveranciers die jij graag wilt hebben, maar kun je het zo snel niet vinden? Stuur ons een mailtje! Dan kunnen we met je meekijken. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt! Voor iedere stijl is wel een passend model te vinden op de website of bij één van onze merkleveranciers. Of je nu van Deens design, vintage of landelijke stijl houdt, in onze shop vind je vast waar je naar op zoek bent!

 

Deens design van Madam Stoltz is populair in binnen- en buitenland

Madam Stoltz is een Deense merkfabrikant voor woonaccessoires en meubelen als wandkasten. Dit Deens design is al jaren bekend bij de trendspotters, maar sinds twee jaar is de collectie ook bij het grotere publiek erg geliefd. Op DEENS.NL wordt al jaren onder andere de meubellijn van dit mooie merk verkocht. Madam Stoltz verrast ieder seizoen haar klanten met vernieuwend Deens design. Benieuwd geworden? Bekijk dan het totale aanbod meubels!

 

BewarenBewaren

Bewaren

Bewaren

  • |Persoonlijk en betrouwbaar
  • |Geen verzendkosten vanaf 50 euro in NL *
Powered by Lightspeed - Design en realisatie: Yellowlab