Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

DEENS.NL B2B

DEENS.NL is meer dan alleen een online woonwinkel!

Wist je dat wij namelijk al sinds 2009 agent zijn van Madam Stoltz en sinds enkele jaren ook als groothandel  fungeren voor onze eigen productlijn van E|L by deens.nl? We vertellen je hier graag iets meer over!

 

 

 

 

E|L by DEENS.NL is merknaam van onze eigen productlijn

In 2008, een jaar na het online gaan van onze webshop werd het eerste product 'onder eigen label' ontworpen en geproduceerd.

Sindsdien zijn er meerdere producten gevolgd en kwam in 2010 ons paradepaardje 'De tafelklem TOON' op de markt.

Stap voor stap wordt de eigen collectie uitgebreid met eigenzinnige ontwerpen die allemaal staan voor de volgende eigenschappen: origineel, kleurrijk en betaalbaar!

De producten van E|L by DEENS.NL lenen zich voor vele doeleinden, dus laat je inspireren op onze mooie website!

Steeds vaker worden we benaderd door collega-winkeliers met de vraag of zij eventueel ook onze eigen collectie mogen gaan verkopen. Dat kan, echter onder bepaalde voorwaarden. Zo blijft de online verkoop van ons eigen label exclusief voor DEENS.NL

We zijn er trots op dat onze E|L by DEENS.NL collectie inmiddels al bij zo'n 80 winkeliers in binnen en buitenland ligt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw winkel ? Neem dan contact met ons op via el@deens.nl


Klik HIER voor de verkooppunten van E|L by DEENS.NL.

ONLINE SHOPPEN als consument? Bekijk dan onze collectie van E|L by Deens!

 

 

 

DEENS.NL is agent voor Madam Stoltz Benelux

Madam Stoltz is een gerenommeerd Deens woonmerk voor home & living.

Sinds 2009 zijn wij het aanspreekpunt voor alle winkeliers binnen de Benelux die dit populaire merk willen verkopen.  Als vertegenwoordiger van Madam Stoltz werken wij vanuit de enige Madam Stoltz showroom op het vasteland in Europa, welke in Nieuwegein is gevestigd ( De Woonindustrie, Symfonielaan 1 te Nieuwegein) Hier ontvangen wij winkeliers die deze mooie collectie willen opnemen in hun assortiment.  Klik hier voor meer informatie over de XL marketdays of maak een afspraak met ons op een andere dag!

Om de volledige collectie van Madam Stoltz online te kunnen bekijken verwijzen wij u graag naar onderstaande link: www.madamstoltz.dk

Ben je winkelier en wellicht geïnteresseerd om de collectie van Madam Stoltz toe te voegen aan het assortiment, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Een overzicht van alle verkooppunten binnen de Benelux vind je HIER

 

 

 


BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren