Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

DEENS.NL B2B

DEENS.NL is meer dan alleen een online woonwinkel!

Wist je dat wij namelijk dat wij ook voor B2B klanten het aanspreekpunt binnen de Benelux zijn voor Madam Stoltz, E|L International (onze eigen productlijn) en sinds 2019 ook voor het populaire Zweedse Mr Plant? We vertellen je hier graag iets meer over! 

E|L is merknaam van onze eigen productlijn

In 2008, een jaar na de lancering van onze webshop DEENS.NL werd het eerste product 'onder eigen label' ontworpen en geproduceerd. Sindsdien zijn er meerdere producten gevolgd, waarbij in 2010 ons paradepaardje 'Tafelklem TOON' op de markt kwam. De collectie van E|L is beschikbaar voor wederverkoop via de groothandel in Londen.

Vanaf September 2019 wordt de productie en logistiek overgenomen door Alza International. De afgelopen jaren hebben wij met hen samengewerkt voor de opbouw van het label E|L. Door beiden te focussen op waar we goed in zijn, kunnen we onze klanten in de toekomst nog beter van dienst zijn. De ontwerpen blijven uit de koker van DEENS komen, de productie en de verdeling voor B2B klanten binnen Europa neemt Alza voortaan voor haar rekening.

Stap voor stap gaan we deze fijne productlijn uitbreiden met eigenzinnige ontwerpen die allemaal staan voor de volgende eigenschappen: origineel, kleurrijk en betaalbaar!

We zijn er trots op dat onze E|L by DEENS.NL collectie inmiddels al bij zo'n 80 winkeliers in binnen en buitenland ligt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw winkel ? Neem dan contact met ons op via [email protected] en we sturen je graag de voorwaarden toe. Klik HIER voor de verkooppunten van E|L by DEENS.NL.

DIRECT ONLINE E|L collectie SHOPPEN als consument? Shop hier E|L produten in onze eigen shop.


DEENS.NL is agent voor Madam Stoltz Benelux

Madam Stoltz is een gerenommeerd Deens woonmerk voor home & living.

Sinds 2009 zijn wij het aanspreekpunt voor alle winkeliers binnen de Benelux die dit populaire merk willen verkopen.  Als vertegenwoordiger van Madam Stoltz werken wij vanuit de enige Madam Stoltz showroom op het vasteland in Europa, welke in Nieuwegein is gevestigd ( De Woonindustrie, Symfonielaan 1 te Nieuwegein) Hier ontvangen wij winkeliers die deze mooie collectie willen opnemen in hun assortiment.  Klik hier voor meer informatie over de XL marketdays of maak een afspraak met ons op een andere dag!

Om de volledige collectie van Madam Stoltz online te kunnen bekijken verwijzen wij u graag naar onderstaande link: www.madamstoltz.dk

Ben je winkelier en wellicht geïnteresseerd om de collectie van Madam Stoltz toe te voegen aan het assortiment, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Een overzicht van alle verkooppunten binnen de Benelux vind je HIER

Mr Plant is de marktleider in Scandinavië en DEENS vertegenwoordigt hen binnen de Benelux!

Mr Plant is een mooi, professioneel bedrijf gevestigd in het Zweedse Tidaholm. Ze zijn gespecialiseerd in kunstplanten, bloemen en takken met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Sommige takken zijn niet van echt te onderscheiden en lenen zich perfect voor projectinrichting of decoratie in de woonwinkel.

Kunstbloemen en planten zijn de trend

Steeds vaker kopen consumenten kunstbloemen en planten; een nieuwe trend is geboren. Wil je ook tegemoet komen aan de koopbehoefte van jouw klant, neem dan contact met ons op en we sturen je graag wat extra informatie toe! Wie weet ben jij onze nieuwe dealer binnenkort.


BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren