Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Hoe gaan wij om met het coronavirus

Hey,

Leuk dat je onze website komt bezoeken!  

Omdat wij blij zijn met jouw bezoek aan onze shop willen wij je graag op de hoogte brengen hoe wij als DEENS.NL omgaan met het Coronavirus.

Het is een bijzondere en onzekere tijd voor ons allemaal.

Wij willen allereerst onze enorme waardering uitspreken naar iedereen die ons land draaiende houdt; naar alle mensen in de vitale beroepen maar ook naar iedereen die thuis of op het werk voor elkaar zorgt want wij zijn er van overtuigd dat wij het SAMEN moeten doen! Door klaar te staan voor elkaar en goed voor elkaar te zorgen komen we door deze bijzondere periode heen.

Het welzijn van ons kleine team, onze klanten en alle andere mensen waarmee wij samenwerken zoals leveranciers en pakketbezorgers, staat voorop. Wij en al onze partners volgen dan ook de richtlijnen van de overheid en het RIVM nauwkeurig op. Naast het naleven van een extra goede hygiëne en de richtlijnen van het RIVM hebben wij ons team zover mogelijk opgesplitst. Een deel van ons zal de komende tijd vanuit huis werkzaam zijn om het risico van besmetting zoveel mogelijk te spreiden.  

Voor jou betekent dit dat wij gewoon voor je klaar staan zoals je dit van ons gewend bent; met een persoonlijke service!

Zorg goed voor elkaar!

Lieve groeten,

TEAM DEENS.NL

Kim, Marthe, Lynn, Kirsten, Suzan en Nicole

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »