Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Kijkje achter de schermen bij Madam Stoltz en E|L

Welkom in de wereld van ...

 

Zoals je wellicht weet, zijn wij naast eigenaar van DEENS.NL ook al sinds 2009 de agent voor het Deense merk Madam Stoltz & E|L. Dit betekent dat wij alle verkooppunten binnen de Benelux bedienen en adviseren voor de inkoop van deze merken. Omdat de collectie van Madam Stoltz heel groot is, werken wij vanuit de enige showroom van Madam Stoltz in Europa die je vindt in 'De Woonindustrie' te Nieuwegein.Niet geheel toevallig is aangrenzend de showroom van E|L gevestigd. Normaal gesproken mogen hier alleen winkeliers komen om hun collectie samen te stellen, maar twee keer per jaar mogen de in totaal 140 woonmerken die hier gevestigd zijn ook consumenten welkom heten om mee te genieten van al dat moois. Alles bij elkaar zo'n 40.000 m2 inspiratie!

 

Zondag 16 september van 10-17 uur staan wij klaar voor jou

 

Op Zondag 16 september staan wij van 10-17 uur dan ook graag voor jullie klaar om de wereld van Madam Stoltz & E|L te laten zien. Nog nooit eerder zag je de hele collectie bij elkaar, dus kom langs en laat je verrassen.

Directe verkoop ter plaatse is niet mogelijk, maar uiteraard kunnen wij jullie verwijzen naar een dealer bij jou in de buurt indien gewenst.

Speciaal voor onze webshop klanten en nieuwsbrieflezers hebben we een leuke give away klaar liggen, dus vraag hier naar!

 

GRATIS ENTREE

GRATIS PARKEREN

CATERING AANWEZIG

DUSSSSSS ........TOT 16 SEPTEMBER

 

Bereikbaarheid

 

De Woonindustrie is gevestigd aan de Symfonielaan 1 te Nieuwegein.

Met de auto eenvoudig te bereiken via de A2/ afrit 9.

Kom je met het openbaar vervoer? Dan zijn we te bereiken met de tram vanuit Utrecht Centraal (± 20 minuten)

 

Groetjes,

Team DEENS.NL