Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Stagiaires gezocht

DEENS.NL zoekt enthousiaste stagiaires

 

DEENS.NL is sinds 2007 de online pionier op gebied van Scandinavisch wonen. Vanuit ons kantoor in Etten-Leur runnen wij de webshop deens.nl, maar ook het Benelux agentschap voor Madam Stoltz en bieden wij onze eigen productlijn E|L by DEENS.NL aan voor B2C & B2B.

Bedrijfsomschrijving:

Webshop, agentschap en groothandel in 1? Dat is DEENS.NL.

Leer de ins en outs van een webshop anno 2017. De ontwikkelingen staan niet stil, dus online ondernemen is actief ondernemen. Social Media? Zonder social media accounts zul je als webshop minder succesvol zijn.

Madam Stoltz is een Deens merk dat door DEENS AGENCY wordt vertegenwoordigd binnen de Benelux. Met meer dan 500 actieve verkooppunten.

E|L by DEENS.NL is een eigen productlijn van DEENS.NL. Dit merk is online exclusief te koop bij DEENS.NL en offline op zo'n 50 verkooppunten in het land.  Neem een kijkje in de keuken van een groothandel die nog maar klein is. Kijk en onderneem mee met ons om deze tak verder door te ontwikkelen.

 

Taakomschrijving:

Ondersteuning in de backoffice van de webshop en het agentschap.

Diverse werkzaamheden komen hierbij aan bod: klantenservice, orderbeheer, orderverwerking, betalingen, voorraadbeheer, debiteurenbeheer, websiteonderhoud, social media, beurzen draaien, meedenken over / bedenken van commerciële activiteiten en nog veel meer werkzaamheden passeren de revue tijdens je stage. Binnen een klein bedrijf zoals DEENS.NL is iedereen inzetbaar voor alle taken. Dat maakt het afwisselend en leerzaam.

 

Volg jij een van onderstaande opleidingen op MBO of HBO? Stuur dan je cv naar [email protected] en nemen wij contact met je op!

Marketing communicatie

Commerciële Economie

Commercieel medewerker

 

Startdatum:

In overleg

 

Commercieel medewerker:

Kom jij ons team ondersteunen bij het reilen en zeilen van de woonwebshop DEENS.NL?

Draai mee achter de schermen en je zult verbaasd staan over wat er allemaal komt kijken bij

het runnen van een professionele webshop. Je leert werken met het Lightspeed backoffice

platform, doet ervaring op met orderafhandeling, klachtenafhandeling en de algemene orderverwerking.

Binnen ons bedrijf werkt de stagiar mee in een klein gemotiveerd team dat je vanaf dag 1 in diverse trajecten

zal meenemen. Werken bij DEENS is gevarieerd en leerzaam.