Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Vacature Contentmarketeer 32 uur p/w

       

VACATURE CONTENTMARKETEER 32 uur/pw

Ben jij die rots in de branding op gebied van marketing-communicatie, content creatie en vormgeving die wij zoeken? Overtuigd van je eigen kunnen breng jij DEENS.NL graag naar een next level op gebied van marketing & communicatie.

Jij bedenkt originele, onderscheidende content voor de social media en onze website. Je bent wegwijs in alle social media kanalen en draait er je hand niet voor om een vlog, blog, reels, interview of fotootje te plaatsen.

Jij bent verantwoordelijk voor de email marketing, je bepaalt de strategie en stelt campagnes op. Je vindt het een uitdaging om je prestaties door A/B testen, segmentatie, templates en workflows / marketing automation te verbeteren.

Jij bent aansturend in de look en feel van alle (commerciële) acties en campagnes en zorgt ervoor dat de beleving op alle kanalen aansluit. Je hebt daarbij de technische kennis om de haalbaarheid van een actie op voorhand te toetsen en na afloop vind jij de resultaten feilloos terug in de data via de website en analytics.

Een brainstormsessie om tot creatieve oplossingen te komen daar ben jij wel voor te porren. Je werkt nieuwe ideeën graag uit. Taal is echt jouw ding en je weet als geen ander iets in woord en beeld uit te drukken. Je werkt met Photoshop en InDesign en bewaakt bij de vormgeving van alle uitingen de juiste doorvoering van de huisstijl.

Je werkt gestructureerd en onderhoudt contact met onze externe partijen ( SEO/ YBO) waarbij je hen voorziet van de juiste input. Je houdt bij deze partijen toezicht op de naleving van de budgetten. Je bent een commercieel talent dat steeds naar het hoogst haalbare zal streven.

Je werkt graag binnen een kleine organisatie waar we elkaar als collega steunen waar nodig

 

Wat wij je bieden:

Een afwisselende baan van 32 uur per week binnen een klein dynamisch bedrijf

Passend salaris (*) vermeerderd met 8% vakantietoeslag

Woon-werkverkeer vergoeding à 0,19 cent per gereden km, met een max van 150 euro per maand

Pensioenopbouw

(*) afhankelijk van jouw competenties en werkervaring zal hierin na een eerste gesprek een passend voorstel gedaan worden.

 

Herken jij je in bovenstaande eigenschappen en functieprofiel?

(Werk/stage ervaring is een pre)

Stuur dan een korte motivatie & je CV naar [email protected].

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »