Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Dekens van Deens 

De laatste tijd is het steeds minder nodig, maar wat is lekkerder dan op de bank te liggen met een lekker dekentje om? Maar voordat deze realiteit werkelijkheid kan worden moet je wel met een aantal dingen rekening houden. Zo heb je natuurlijk dekens die van verschillende stoffen zijn gemaakt, maar wist je ook dat de grootte van je deken er toe doet? Om er voor te zorgen dat jij voortaan ook fijn samen of alleen onder de deken kunt gaan liggen of zitten hebben wij verschillende zaken waar je rekening mee moet houden op een rijtje gezet. Lees je gezellig mee?

 

Waar kan ik een deken voor gebruiken?

Om mee te beginnen willen we je graag uitleggen waarom een deken een must have is in ieder huishouden. Het is namelijk zo dat de deken voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt. Natuurlijk voor in huis, maar ook voor buitenshuis. Lekker nog even de laatste zonnestralen meepakken op een zwoele zomernacht terwijl je lijf en benen lekker warm blijven. Ook met picknicken mag de deken niet ontbreken, want zeg nou zelf, picknicken is toch veel leuker op een deken dan een picknicktafel?

 

Verschillende materiaalsoorten

Om er voor te zorgen dat jij de deken naar je wensen hebt kan je natuurlijk kijken welke kleur vind ik mooi? Veel belangrijker is het materiaal waarvan de deken is gemaakt. Zo kan je een katoenen deken hebben, een wollen deken, fleece deken, linnen deken of plaid deken. Je ziet al er zijn enorm veel verschillende soorten dekens, die allemaal voor en nadelen hebben. We willen er graag voor jou wat uitlichten.

 

De katoenen deken voor de koude wintermaanden

Om mee te beginnen de katoenen deken. Deze deken heeft als groot voordeel dat het een stof is die goed ademt en vochtregulerend is. Nu denk je vast, wat bedoelen ze daar mee? Katoenen dekens zijn ideaal voor de wat koudere wintermaanden. De deken zorgt ervoor dat je op temperatuur blijft en dat je niet zal gaan zweten als een otter.

 

De wollen deken, geschikt voor elke maand

Een andere deken die we graag willen uitlichten is de wollen deken. Wollen dekens kan het hele jaar door gebruiken, bij zowel warm als koud weer. Dit komt doordat de stof wol goede isolerende eigenschappen heeft.

 

De linnen deken om koel te blijven onder warme omstandigheden

Last but not least mag de linnen deken natuurlijk niet ontbreken in het assortiment van Deens. Linnen heeft als grote voordeel dat het verkoelende eigenschappen heeft. Nu denk je vast, dat is raar een deken bij mooi weer? Maar juist dan is een linnen deken uitermate geschikt om juist even die verkoeling te krijgen.

 

De kleuren in ons assortiment

Nu je weet uit welke materialen de dekens in de shop van Deens bestaan komt het natuurlijk aan op smaak en kleur. Iedereen heeft natuurlijk zijn of haar eigen unieke inrichting in huis en wilt dat de deken daarbij aansluit. Om er voor te zorgen dat dit voor iedereen werkelijkheid wordt, hebben wij speciaal voor jou prachtige kleuren in ons assortiment opgenomen. Kies uit prachtige blauwe, rode en gestreepte kleden die jouw huis een warme uitstraling geven en zo krijg je een house in style. Natuurlijk hebben alle kleden gemeen dat ze van de beste materiaalsoorten gemaakt zijn, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je kleedt scheurt of op een andere manier kapot gaat.

 

Service van Deens

Of je nou op zoek bent naar een wollen en katoenen deken of eentje van linnen, met onze dekens en plaids kan je alle kanten op. Wij zorgen er altijd voor dat ons assortiment bestaat uit producten van goede kwaliteit, zodat je daar geen aandacht aan hoeft te besteden bij een deken kopen. Voor 15:00 uur besteld, is morgen vaak al in huis! We verzenden je bestelling namelijk in dat geval dezelfde dag nog. Naast gratis verzending kun je bij ons dus ook een snelle levering verwachten. Wij wensen je heel veel plezier met je de mooie dekens en plaids van Deens!