VLOERKLEDEN

Filters

MERKEN

RUIMTE

KLEUR

MATERIAAL

WOONSTIJL

Producten loading...
Toon volgende 24 producten...

bannerVloerkleden verrijken je interieur

Woontextiel brengt warmte in huis; zo ook een vloerkleed op de grond. Het voelt niet alleen zacht aan, maar houdt ook direct de kou van de vloer tegen. Een vloerkleed is niet alleen een eyecatcher in je kamer, maar ook praktisch dus! Er zijn verschillende kwaliteiten en formaten vloerkleden met ieder een eigen uitstraling. Kunststof vloerkleden zijn bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin of in de keuken. Ze zijn eenvoudig te reinigen met een natte doek. Een loper leent zich weer uitstekend voor in de gang en vintage vloerkleden zijn prachtig voor in de woonkamer of slaapkamer. Neem hier een kijkje in de collectie.

 

Vloerkleed online shoppen, hoe werkt dat eigenlijk?

Vintage vloerkleden, kunststof vloerkleden, multicolour kleden of juist een neutraal vloerkleed op de grond. Er is veel keuze en het valt heus niet mee om jouw ultieme aankoop te selecteren van een website. Het is dan ook goed om te weten dat je jouw aankoop altijd kunt retourneren binnen de zichttermijn van 8 dagen na levering, zonder opgaaf van reden. Je hebt bij DEENS.NL in alle gevallen recht op teruggave van het aankoopbedrag, wanneer het artikel binnen de zichttermijn in goede staat retour ontvangen is.

 

Vintage vloerkleden zijn de trend!

Vloerkleden met een verweerde look zien we veel voorbij komen op het moment. De combinatie van een print met vergrijsde tinten in vintage vloerkleden is ideaal omdat de print zo niet te overheersend is. Kijk goed naar de ruimte waar je het vloerkleed gaat leggen. TIP: Heb je een gladde vloer? Denk er dan aan om een antislipmat aan te schaffen om vervelende valpartijen te voorkomen. Het is in alle gevallen verstandig om een onderkleed te gebruiken wanneer er kleuren in het kleed verwerkt zijn. Een ongeluk zit in een klein hoekje en vochtige vintage vloerkleden kunnen kleur afgeven op je vloer. Een onderkleed beschermt je vloer. Meer tips en inspiratie vind je op ons blog!

 

BewarenBewaren

  • |Persoonlijk en betrouwbaar
  • |Geen verzendkosten vanaf 50 euro in NL *
Powered by Lightspeed - Design en realisatie: Yellowlab