Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Liesbeth - Studio Eigen

Met veel passie en plezier maakt Liesbeth interieurontwerpen en geeft ze styling adviezen. Liesbeth kan je helpen met het begeleiden van jouw droom woonproject. "Een EIGEN thuis verdient iedereen". Dát is Liesbeth haar slogan.

Meer over Liesbeth

Dit is Liesbeth: interieurontwerpster en stylist in hart en nieren. "Met veel passie en plezier maak ik interieurontwerpen en geef ik styling adviezen. En kan ik je helpen met het begeleiden van jouw woonproject. Geheel op maat en naar wens. Hoe groot of klein jouw "woonprobleem" ook is, ik help je graag om van jouw woning een EIGEN thuis te maken."

Na jaren op andere vakgebieden met styling bezig te zijn geweest is Liesbeth weer gaan studeren. "Ik heb de opleidingen "interieurstyling" en "binnenhuisarchitectuur" gevolgd. Van beide opleidingen heb ik een erkend diploma gehaald."

Dit vindt Liesbeth belangrijk

"Persoonlijkheid, smaken en voorkeuren van de bewoner(s) laten terugkomen in mijn ontwerpen vind ik belangrijk. Ontwerpen waarin zij zich kunnen vinden! Maar dan wél met net dat beetje extra wat je bij een EIGEN ontwerp krijgt. 

Liesbeth maakt graag haar ontwerpen op haar klanten gericht. Ze brengt eventuele woonproblemen in kaart en gaat vanuit daar verder. "Heb je de wens om te verbouwen? Geen probleem! Ik pas mijn ontwerp aan op jouw situatie. Hierdoor krijgt iedereen uiteindelijk een EIGEN thuis."

www.interieurstudioeigen.nl

Typisch Liesbeth

horizontaal
horizontaal
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »