BEHANG

Filters

RUIMTE

KLEUR

MATERIAAL

WOONSTIJL

Producten loading...
Toon volgende 24 producten...

bannerBehang is weer helemaal terug van weggeweest

Weet je nog? Vroeger werd tegen iedere muur een behangetje geplakt, maar oh jee....als je het wilde vervangen was je nog niet jarig. Het papieren behang was haast niet van de muur af te krijgen en voor je het wist, stond je met een enorm stoomapparaat urenlang behang af te steken. Vreselijk! Wij zijn er van overtuigd dat dit de reden is dat we massaal op geverfde muren zijn overgestapt destijds. Maarrrrrr....

 

Vliesbehang is eenvoudig te verwijderen

Gelukkig is er nu het hoogwaardige vliesbehang van fermLIVING. Super easy aan te brengen en in een handomdraai weer te verwijderen. Oké, er hangt best een prijskaartje aan, maar geloof ons... fleece behang is het waard hoor (ennuh, een goede pot verf is ook niet goedkoop)! Gebruik de prachtige dessins van fermLIVING als accent in je huis en je zult zien dat je nooit meer anders wilt.

 

Kinderbehang met retroprint

FermLIVING kids heeft een eigen collectie kinderbehang. Behang voor de kinderkamer vind je in de vorm van stoer behang voor de jongenskamer of schattig behang voor de meisjeskamer. Ook vind je prachtig behang voor de babykamer in onze online collectie ferm LIVING behang.

 

  • |Persoonlijk en betrouwbaar
  • |Geen verzendkosten vanaf 50 euro in NL *
Powered by Lightspeed - Design en realisatie: Yellowlab