Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Deurgrepen

banner

Deurgrepen

Hang- en sluitwerk lijkt in een woning niet belangrijk, maar mooie deurgrepen maken je interieur wel delijk af. Met een deurgreep geef je een fraaie uitstraling aan je binnendeuren. Kies een deurgreep die past bij de huidige interieurstijl.  Een deurgreep is ideaal bij een schuifdeur systeem, omdat je de deur eenvoudig opentrekt. Kijk eens naar ons aanbod op Deens.nl en kies de deurgreep die past bij je interieur.

 

Verschillende soorten deurgrepen

Van wat voor interieur houd jij? Houd je van een landelijke stijl of liever Italiaans design? Bij Italiaans design past een rvs geborsteld deurgreep of rvs gepolijst deurgreep mooi. Bij een klassieke of landelijke stijl past een deurgreep in messing getrommeld, antiek messing of mat nikkel. Heb je een industriële woonstijl? In deze woningen zien we vaak dat mensen kiezen voor een deurgreep in mat zwart. Een deurgreep zwart is namelijk tijdloos en een matte uitstraling past perfect bij de industriële stijl. Bij een modern strak interieur past een RVS deurgreep perfect.

Naast materialen is er ook veel verschil in vorm. De deurgreep t-vorm is een veel voorkomende vorm. Dit is een rechte deurgreep die horizontaal op de deur geplaatst wordt. Bij een landelijke stijl is een een gebogen model heel mooi, omdat deze een romantische uitstraling heeft.

 

Deurgreep kopen bij Deens

Bij Deens kun je slagen voor een prachtige deurgreep van Madam Stoltz. Deze deurgreep is verkrijgbaar in mat zilver, wat een mooie romantische sfeer aan je interieur geeft. Hij is handgemaakt wat het een unieke uitstraling geeft. De deurgreep is perfect om te plaatsen op kastdeuren of op een deur met schuifdeur systeem. Er worden bijpassende schroefjes geleverd, zodat deze passen bij de stijl van de deurgreep. Daarnaast hebben we een prachtige deurgreep t-vorm van Madam Stoltz. Deze is verkrijgbaar in een off white kleur en heeft een landelijke stijl. Het lijkt bijna op een ivoren deurgreep.

 

De bevestiging van een deurgreep

Het bevestigen van een deurgreep hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Je hebt verschillende soorten deurgrepen, zoals deurgrepen die blind gemonteerd worden, waarbij je dus geen schroeven of bevestigingsmiddelen ziet. Ook heb je deurgrepen waarbij er een rozet omheen zit voor de schroeven. Bij de deurgrepen met bijvoorbeeld een rond rozet van Deens worden bijpassende schroeven geleverd, zodat deze in dezelfde stijl zijn. Daarnaast heb je enkelzijdige montage en dubbelzijdige montage. Bij enkelzijdige montage wordt slechts aan één kant van de deur een deurgreep gemonteerd. Bij dubbelzijdige montage wordt aan beide kanten van de deur een deurgreep geplaatst, zoals bijvoorbeeld bij schuifdeuren.

 

Service van Deens

Een deurgreep kopen bij Deens is een goed idee! Maak je woning compleet met de mooiste deurgrepen en geef een unieke uitstraling aan je huis. Bij een bestelling vanaf €50,- profiteer je binnen Nederland van gratis verzending. We verzenden onze bestellingen altijd zo snel mogelijk, waardoor het soms al morgen in huis is. Grote producten zullen binnen een paar werkdagen worden verzonden. Heb je vragen over één van onze producten of over een bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij horen graag hoe we je kunnen helpen! Veel plezier met je nieuwe deurgrepen van Deens.nl!