Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Deurknoppen

banner

Deurknoppen van Deens

Deurknopje geeft je kastdeur of lade een andere look. Een deurknopje is erg praktisch en een dankbaar woonaccessoire. Met relatief weinig budget kun je een kast, bureau of keuken met andere deurknopjes een nieuwe look geven. Voor een breed assortiment knopjes en deurgrepen van verschillende materialen, in veel kleuren en uitvoeringen ben je hier aan het goede adres. Bij Deens.nl hebben we meer dan 100 verschillende deurknopjes online staan, die steeds aangevuld worden met de nieuwste trendkleuren. Heb je veel vaste deurknopjes nodig? Check dan, na invoering van het aantal, de levertijd in je winkelwagentje.

 

Woontips komen ook van pas bij toepassingen van deurknopjes

Wanneer je een keuken of kast voorziet van nieuwe knopjes, adviseren wij altijd om één of twee als reserveknopjes aan te schaffen. Een deurknopje wordt vaak intensief gebruikt. Ze kunnen absoluut tegen een stootje, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Stel je voor dat er een deurknopje sneuvelt en wij hetzelfde model niet meer kunnen naleveren omdat het niet langer in de collectie van de fabrikant zit. Dat zou eeuwig zonde zijn van de investering. Eén van onze woontips is dus: voorkom teleurstellingen en bestel altijd wat reserve exemplaren. Kijk voor meer woontips en inspiratie op ons blog en onze inspiratiepagina!

 

Het verschil tussen een normale deurknop en een decoratieve deurknop rond

Bij Deens verkopen we prachtige decoratieve deurknopjes. Dit betekent dat je geen mat zwarte draaibare deurknoppen bij ons koopt. We hebben in ons assortiment de mooiste keramieken deurknoppen die ieder laadje of deurtje opleuken. Gebruik ze om kastjes mee te versieren, lades te versieren en daarnaast kunnen ze ook op schuifdeuren of op een schuifdeur systeem geplaatst worden. Voor normale deuren, waar draaibare deurknoppen handiger zijn, raden we deze deurknopjes af. Deze vaste deurknoppen zijn heel makkelijk te monteren. Het is dan ook zeker een toevoeging als woonaccessoire of in de badkamer als badkamer accessoires.

 

Deurknopjes van Madam Stoltz gaan met de woontrends mee

Madam Stoltz wisselt ieder half jaar ruim 500 producten in haar brede collectie woonaccessoires, lampen en meubelen. Zo ook in het assortiment deurknopjes en grepen. We bieden klassieke, moderne, kleurrijke en design deurknoppen aan in steeds de nieuwste trendkleuren en materialen. Eén van onze woontips: de nieuwe, wat grotere, wandknoppen van Madam Stoltz die ook als kapstokhaak te gebruiken zijn. Bekijk de collectie voor meer van dit soort woontips!

 

Deurknopjes kopen bij Deens

Deurknoppen kopen? De deurknoppen gevonden die je wilt? Je koopt ze makkelijk online bij Deens! Bij een bestelling vanaf €50,- ontvang je van ons altijd gratis verzending. We verzenden onze deurknoppen pakketjes dagelijks, vaak is je bestelling morgen in huis! Ben je op zoek naar een specifieke deurknop? Neem dan contact op met onze klantenservice. Daarnaast verkopen we ook mooie deurgrepen!