DEURKNOPPEN

Filters

MERKEN

RUIMTE

KLEUR

MATERIAAL

WOONSTIJL

Producten loading...
Toon volgende 24 producten...

bannerDeurknopje geeft je kastdeur of lade een andere look

Een deurknopje is een erg praktisch en dankbaar woonaccessoire. Met relatief weinig budget kun je een kast, bureau of keuken met andere deurknopjes een nieuwe look geven. Voor een breed assortiment knopjes en deurgrepen van verschillende materialen, in veel kleuren en uitvoeringen ben je hier aan het goede adres. Bij DEENS.NL hebben we meer dan 100 verschillende deurknopjes online staan, die steeds aangevuld worden met de nieuwste trendkleuren. Heb je veel deurknopjes nodig? Check dan, na invoering van het aantal, de levertijd in je winkelwagentje.

 

Woontips komen ook van pas bij toepassingen van deurknopjes

Wanneer je een keuken of kast voorziet van nieuwe knopjes, adviseren wij altijd om één of twee als reserveknopjes aan te schaffen. Een deurknopje wordt vaak intensief gebruikt. Ze kunnen absoluut tegen een stootje, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Stel je voor dat er een deurknopje sneuvelt en wij hetzelfde model niet meer kunnen naleveren omdat het niet langer in de collectie van de fabrikant zit. Dat zou eeuwig zonde zijn van de investering. Eén van onze woontips is dus: voorkom teleurstellingen en bestel altijd wat reserve exemplaren. Kijk voor meer woontips en inspiratie op ons blog en onze inspiratiepagina!

 

Deurknopjes van Madam Stoltz gaan met de woontrends mee

Madam Stoltz wisselt ieder half jaar ruim 500 producten in haar brede collectie woonaccessoires, lampen en meubelen. Zo ook in het assortiment deurknopjes en grepen. We bieden klassieke, moderne, kleurrijke en design deurknoppen aan in steeds de nieuwste trendkleuren en materialen. Eén van onze woontips: de nieuwe, wat grotere, wandknoppen van Madam Stoltz die ook als kapstokhaak te gebruiken zijn. Bekijk de collectie voor meer van dit soort woontips!

 

  • |Persoonlijk en betrouwbaar
  • |Geen verzendkosten vanaf 50 euro in NL *
Powered by Lightspeed - Design en realisatie: Yellowlab