MANDEN

Filters

MERKEN

RUIMTE

KLEUR

MATERIAAL

WOONSTIJL

Producten loading...
Toon volgende 24 producten...

bannerMetalen mand, houten mand of rieten mand, je vindt ze hier bij DEENS.NL

Manden worden gemaakt van verschillende soorten materialen. Je kunt hierbij denken aan een houten mand, metalen mand of een rieten mand. Dit belangrijke woonaccessoire kent verschillende toepassingen want ze zijn heus niet alleen geschikt voor planten en kranten. Het zijn functionele woonaccessoires en hebben bovendien een decoratieve waarde als je ze op de juiste manier combineert met jouw wooninrichting.

 

Draadmanden vind je in de collectie van Madam Stoltz en Ferm Living

Ooit is Madam Stoltz gestart als een kleine groothandel met onder andere draadmanden. We zien deze metalen mand nog steeds ieder seizoen terugkeren in de collectie. Uiteraard worden daarbij steeds de nieuwste trends op woongebied toegepast. Hierdoor is niet alleen de collectie manden up-to-date, maar jouw interieur ook!

 

Opbergmanden

Manden zijn ook goed te gebruiken om allerlei spullen in op te ruimen. Daarnaast staat een opbergmand erg leuk en kan je deze goed combineren met andere Deense woonaccessoires uit ons assortiment. Daarmee kan een opbergmand een leuke toevoeging op jouw interieur zijn. Naast opbergmanden vind je bij Deens.nl ook diverse andere opbergboxen.

 

Manden kun je op verschillende manieren toepassen in je interieur

Het is ontzettend leuk om op een andere manier naar je woonaccessoires van bijvoorbeeld Ferm Living te kijken. Heb je er bijvoorbeeld al wel eens aan gedacht om jouw draadmanden als wanddecoratie te gebruiken? Zo gebruik je die geweldige metalen mand eens op een andere manier! Meer tips en ideeën voor wooninrichting vind je op onze inspiratiepagina.

 

  • |Persoonlijk en betrouwbaar
  • |Geen verzendkosten vanaf 50 euro in NL *
Powered by Lightspeed - Design en realisatie: Yellowlab