OPBERGERS

Filters

MERKEN

RUIMTE

KLEUR

MATERIAAL

WOONSTIJL

Producten loading...
Toon volgende 24 producten...

bannerOpbergers zijn leuk èn belangrijk in huis

Een schoon en opgeruimd huis bereik je door voldoende opbergruimte te creëren. Onze opbergers zijn functioneel maar ook decoratief! Madam Stoltz biedt bijvoorbeeld opbergers, zoals een opbergkistje of draadmand, in diverse maten en kleuren aan. In een opgeruimd huis kun je van je mooie spullen genieten! Koop daarom vandaag nog die praktische opberger. Tips en inspiratie kun je vinden op ons blog en onze inspiratiepagina.

Opberger van glas of hout? DEENS.NL heeft een breed aanbod!

Kijk eens naar ons aanbod opbergers in onze online woonshop. Een opberger in de vorm van een opbergkistje, draadmand of houten kist kunnen jou helpen je huis opgeruimd te houden. Je huis ziet er gezellig èn helemaal opgeruimd uit, dus laat dat onverwachte bezoek maar aanbellen!

 

Opbergkistjes of draadmanden van Madam Stoltz maken jouw interieur uniek

Madam Stoltz begon ooit heel klein met wat draadmanden en liet deze samen met potjes, wandrekjes en een paar aanvullende woonaccessoires produceren voor haar kleine seizoenswinkeltje in Svaneke op het eiland Bornholm. Inmiddels is de collectie uitgegroeid tot een compleet aanbod van woonaccessoires en meubelen. Lees meer over Madam Stoltz en bekijk deze prachtige Deense collectie.

 

Bewaren

  • |Persoonlijk en betrouwbaar
  • |Geen verzendkosten vanaf 50 euro in NL *
Powered by Lightspeed - Design en realisatie: Yellowlab