PLANTENHANGERS

Filters

MERKEN

RUIMTE

KLEUR

MATERIAAL

WOONSTIJL

banner

Plantenhangers

In de keuken, in de woonkamer, op de veranda of in de tuin, plantenhangers zijn leuke woonaccessoires die op elke plaats, zowel binnen als buiten, niet zal misstaan. Ze zijn niet alleen met mooie planten en bloemen te vullen, groenten en fruit zullen in een bamboe hanging basket niet misstaan.

In ons assortiment vind je veel verschillende plantenhangers. Als je een wat stoerder interieur wil kan je kiezen voor een jute plantenhanger. Een andere mogelijkheid is de keuze voor een geknoopte plantenhanger voor je bloempot, dat is de trend van nu! Hang een groepje plantenhangers met hangplanten aan je plafond of voor het raam en creëer je eigen groene oase in huis.

 

De macramé plantenhanger is terug van weggeweest!

Planten in huis halen mag weer en hoe! Hoe meer planten hoe beter. Hip is het om diverse planten te hangen in van die vrolijke geknoopte netjes. Je hangt ze in groepjes bij elkaar in verschillende maten en soorten. Zoooo leuk...probeer het ook maar eens! TIP: Heb je geen groene vingers? Schaf dan het hippe kamerplantenboek 'het Groenlab" aan, uitgebracht door styliste Judith Baehner en je zult zien....ook jij kunt het :)!

 

 

  • |Persoonlijk en betrouwbaar
  • |Geen verzendkosten vanaf 50 euro in NL *
Powered by Lightspeed - Design en realisatie: Yellowlab