PLANTENHANGERS

Filters

MERKEN

RUIMTE

KLEUR

MATERIAAL

WOONSTIJL

banner

Plantenhangers

Plantenhangers zijn leuke woonaccessoires die op elke plaats, zowel binnen als buiten, niet zullen misstaan. Of je de plantenhanger nou in de keuken, in de woonkamer, op de veranda of in de tuin plaatst. De hangende bloempotten zijn niet alleen met mooie planten en bloemen te vullen. Hang bijvoorbeeld een hanging basket met groente en fruit in de keuken. De bamboe hanging basket staat ook erg leuk in de tuin.

 

Plantenhangers binnen zijn makkelijk te combineren met onze andere leuke woonaccessoires. Plantenhangers buiten in de tuin plaatsen kan natuurlijk ook! Dat is een goede toevoeging om de tuin net dat beetje extra te geven.

 

Soorten plantenhangers

In ons assortiment vind je veel verschillende bloempot hangers. Als je een wat stoerder interieur wil kan je kiezen voor een jute plantenhanger. Een andere mogelijkheid is de keuze voor een geknoopte plantenhanger voor je bloempot, dat is de trend van nu! Hang een groepje plantenhangers met hangplanten aan je plafond of voor het raam en creëer je eigen groene oase in huis. Bij Deens.nl kan je eenvoudig online plantenhangers kopen.

 

Materialen plantenhangers

De plantenhangers in het assortiment van Deens zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Kies bijvoorbeeld voor de plantenhanger katoen, houten plantenhangers, plantenhanger van glas of voor de plantenhangers metaal. Voor elk type interieur zijn wel geschikte plantenhangers te vinden.

 

Plantenhangers van diverse merken

Bij Deens vind je de leukste Scandinavische merken. Daarom vind je diverse Scandinavische design plantenhangers bij ons terug. Bekijk bijvoorbeeld onze Madam Stoltz plantenhangers. Bij ons vind je voor elk interieur mooie hanging planters.

 

De macramé plantenhanger is terug van weggeweest!

Planten in huis halen mag weer en hoe! Hoe meer planten, hoe beter. Ze staan ontzettend leuk in de macramé plantenhangers. Hip is het om diverse planten te hangen in van die vrolijke geknoopte netjes of een plantenhanger macramé. Je hangt de plant hangers in groepjes bij elkaar in verschillende maten en soorten. Zoooo leuk...probeer het ook maar eens! TIP: Heb je geen groene vingers? Schaf dan het hippe kamerplantenboek 'het Groenlab" aan, uitgebracht door styliste Judith Baehner en je zult zien....ook jij kunt je eigen plantenhanger maken :)!

 

  • |Persoonlijk en betrouwbaar
  • |Geen verzendkosten vanaf 50 euro in NL *
Powered by Lightspeed - Design en realisatie: Yellowlab