Sluiten
Zoeken
No products found...
Geef je interieur een seizoens-make-over met tips van Lizet Greve "Naast fashion is interieur ook een grote passie van mij. Een gezellig huis vind ik minstens zo belangrijk als een goede outfit." Lees snel verder in de gastblog van influencer Lizet Greve.

Helemaal leuk om een gastblog te mogen schrijven! Ik ben Lizet Greve @lizetgreve, 35 jaar en woon met vriend en 2 kindjes (7 en 4) in Naarden.

Mixen en matchen

Naast fashion is interieur ook een grote passie van mij. Een gezellig huis vind ik minstens zo belangrijk als een goede outfit. Mijn stijl is niet echt in één woord te vangen, maar het is echt een weerspiegeling van mijn persoonlijkheid. Chaotisch en blij! Ik hou van mixen en matchen, ben niet bang om meerdere kleuren en printjes te combineren en maak het liefst overal gezellige hoekjes.

Ieder seizoen een kleine make-over

Ik vind het helemaal leuk om elk seizoen ons interieur een inimini make-over te geven. Ik ga altijd op zoek naar een beetje betaalbare items omdat ik nogal van afwisselen houd. Ik heb nu bijvoorbeeld de lichte kussens van de eettafelstoelen gehaald en kussens met warmere kleuren voor in de plaats gelegd. Zo gezellig! En zo wissel ik met veel accessoires, denk aan kaarsen, vaasjes, kussens, plaids etc.

Fruit op een knappe schaal

Ik kan ook mega genieten van verse bloemen in huis en dan het liefst in een knappe vaas. Hoe leuk is deze vissen vaas! De neutrale kleur maakt het makkelijk te stylen en te combineren en door het vormpje is hij toch heel leuk en interessant. Dit geldt ook voor de schelpenschaal. Fruit op een knappe schaal staat extra gezellig!

Creëer een geluksmomentje

En ook heel belangrijk: drink je koffie (of thee) uit een knap kopje!! Ik heb een koffiekopjes verslaving;) Maar zo maak ik er nog meer een geluksmoment van. Koffie = life met twee jonge kinderen.

Pin erop los!

En als laatste tip wil ik nog zeggen: Pinterest/Google/blader er op los!! Op die manier krijg je goed in de gaten wat je leuk vindt. Voorkomt miskopen:)!

Geschreven door: Lizet Greve

 

Shoppen in de woonstijl van Lizet

0 reacties
Reactie plaatsen
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »