Sluiten
Zoeken
No products found...

About Us

Het recept

INGREDIËNTEN

2 daadkrachtige dames

4 brainstormsessies

1  marktonderzoek

2 spaarpotjes

4 magazijnstellingen

& ontzettend veel doorzettingsvermogen

 

 

 

 

 

 

 

Ik denk dat ik zo de ingrediënten van de opstart van DEENS.NL in 2007 wel compleet heb. Het was in 2006 dat Nicole en Suzan (al 25+ jaar dikke vriendinnen) op een feestje in gesprek raakten over hun gezamenlijke passie voor wooninrichting en alles wat daar mee te maken heeft.

Het gesprek kreeg al snel een staartje want Nicole en Suzan waren allebei op zoek naar een fijne nieuwe uitdaging nadat ze jarenlang vol overgave voor een werkgever hadden gewerkt. De eerste wens was een fysieke winkel te beginnen maar doordat er 5 kleine koters betrokken waren bij deze opstart, werd besloten om eerst online op te starten.

Het concept ontstond spontaan doordat we tijdens een brainstorm de door ons ontdekte collecties aan elkaar bekend maakten. Al snel bleek dat 7 van de 10 geselecteerde merken uit Denemarken kwamen. Duidelijk verhaal: DEENS.NL was geboren. Scandinavisch wonen was nog niet de trend, waardoor ons merkenpakket vernieuwend was voor de Nederlandse markt.

Vandaag de dag is het aanbod uitgebreid met Nederlandse wooncollecties die perfect matchen bij ons Deense assortiment. Door deze combinatie zijn wij in staat om voor ieder wat wil te bieden in verschillende stijlen en prijsklassen. DEENS.NL staat voor online shoppen met een persoonlijke benadering. Bij ons geen klantenservice met wisselende krachten; de persoon die de telefoon opneemt is de dame die jou dat berichtje heeft gestuurd over je bestelling. Wij denken graag met je mee en zijn altijd bereid net even dat stapje extra te zetten om een passende service te bieden.

Wist je dat je via DEENS.NL ook een styliste kunt vinden die past bij jouw woonstijl? Heb je behoefte aan advies of wil je graag de inrichting van je huis een boost geven, kijk dan eens op ons nieuwe stylistenplatform voor jouw perfect match!

Die fysieke winkel is er nog niet van gekomen, maar staat nog steeds bovenaan ons wensenlijstje. Houd ons vooral goed in de gaten want we zitten nog steeds boordevol innovatieve ideeën en voor je het weet

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »