Sluiten
Zoeken
No products found...
Woonevent @ De Woonindustrie

1 september is het weer zover!

De Woonindustrie opent voor een dag haar deuren voor alle interieurfans!

Jouw unieke kans om kennis te maken met toonaangevende woonmerken die hun nieuwste collecties presenteren.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom waar je de volledige collectie van Madam Stoltz live kunt bewonderen. Ook presenteren wij hier de collectie van E|L by deens en Mr Plant.

 

Wat organiseert De Woonindustrie nog meer tijdens de consumentendag

 

13.00 tot 13.45 uur

Theo-Bert Pot: Presentatie laatste trends in kleur & wonen

Voor stylist en influencer Theo-Bert Pot van The Nice Stuff Collector is kleur hét ingrediënt voor een eigentijds, mooi huis. “De Nederlandse huizen zijn mij iets te wit, daarom wil ik laten zien dat je met kleur op de muren, maar ook kleur in meubels meer diepte en sfeer kan creëren. En belangrijk: dit is helemaal niet moeilijk.” Tijdens zijn presentatie deelt hij bovendien zijn tips & tricks waarmee je, aan de hand van trends en producten, je huis een eigen stijl en sfeer geeft.

10.30-17.00 uur

Persoonlijk interieuradvies van BNS CRISP

Niets fijner dan je interieurplannen te bespreken met één van de professionele stylistes van BNS Crisp. Reserveer snel een plek want het aantal adviezen is beperkt! Veel plezier en vergeet niet om foto’s en tekeningen mee te nemen.

Voor een 20 minuten advies, inclusief een kortingsvoucher aangeboden door Decorette, betaal je €15,-  (contant af te rekenen).

Afspraak maken? Klik hier

 

Wil je het volledige programma weten?

Lees hier meer over een  dag vol wooninspiratie!

0 reacties
Reactie plaatsen
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »