Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

E|L by Deens

Onze trots

Geef kleur aan je interieur met onze woonaccessoires van E|L by Deens

E|L by Deens is een collectie woonaccessoires bedacht, ontworpen en geproduceerd door ons: Deens.nl. Wij zijn erg trots op deze lijn waarvan het eerste product al in 2008 is gelanceerd. Toen was de naam voor de collectie nog “Deens.nl eigen label” en dit eerste product waren de zogenaamde ‘hångers’ die gretig aftrek vonden bij het grote publiek op diverse beurzen en online. Ze lagen binnen enkele maanden bij de Bijenkorf en werden als kers op de taart in een tweede productie omgetoverd tot lezers cadeautje bij de kerstuitgave van Ariadne At Home in 2009.

Sindsdien zijn wij continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om toe te voegen aan de collectie van E|L by Deens. Inmiddels hebben we al een hoop grote lijnen in onze online catalogus die erg populair zijn. Denk hierbij aan Tafelklem TOON, Magneetbord MARIE, Plankdragers Pien en uiteraard de Kapstokken KEESJE gecombineerd met de haakjes HEIN.

Tafelklem TOON, de eyecatcher voor boven de tafel.

Gedreven door het succes van het eerste ontwerp, werd er hard gewerkt aan het design van de tafelklem TOON. Meer dan 2 jaar studie was er voor nodig om tot het uiteindelijke design te komen. Het was het meer dan waard. Sinds 2009 zijn er duizenden stuks van tafelklem TOON verkocht in binnen en buitenland. Tafelklem TOON is van degelijke kwaliteit en staat garant voor jarenlang decoratie plezier boven je (tuin)tafel binnen of buiten!

 

E|L by Deens is de nieuwe naam voor Deens.nl eigen label collectie

Anno 2016 is Deens.nl eigen label uitgegroeid tot een succesvolle wooncollectie, die staat voor kleurrijk, multifunctioneel maar bovenal betaalbaar design. De producten van E|L by Deens.nl zijn inmiddels naast onze online woonshop ook bij meer dan 50 verkooppunten in Nederland, België en Duitsland te koop is. Inspiratie voor de producten van E|L by Deens halen wij uit de scandinavische woontrends van onze noorderburen.

De scandinavische woonstijl draait voornamelijk om het creëren van rust in je interieur. Dit zie je terug in onze collectie van E|L by Deens aan het gebruik van neutrale kleurtinten zoals pastel, wit en zwart. Ook gebruiken we veel natuurlijke producten zoals hout in onze producten wat ook een rustige uitstraling geeft.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »