E|L BY DEENS

Filters

RUIMTE

KLEUR

MATERIAAL

WOONSTIJL

banner

DEENS.NL is meer dan een online woonwinkel met Scandinavisch design!

DEENS.NL staat sinds 2007 voor woonaccessoires, meubelen en verlichting met Deense 'roots' en mag zich binnen de Benelux wel een online pionier op het gebied van Scandinavisch wonen noemen. Binnen een jaar na livegang ontstond de behoefte om meer onderscheidend te zijn èn blijven op het internet, waar vele concurrenten de formule op de voet volgden en kopieerden.

Het eerste product uit de eigen productlijn van DEENS.NL werd in 2008 gelanceerd. De zogenaamde ‘hångers’ die gretig aftrek vonden bij het grote publiek op diverse beurzen en online, lagen binnen enkele maanden bij de Bijenkorf en werden als kers op de taart in een tweede productie omgetoverd tot lezerscadeautje bij de kerstuitgave van ariadne At Home in 2009.

 

Tafelklem TOON is door DEENS.NL bedacht, ontworpen en geproduceerd

Gedreven door het succes van het eerste ontwerp, werd er hard gewerkt aan het design van de tafelklem TOON. Meer dan 2 jaar studie was er voor nodig om tot het uiteindelijke design te komen. Het was het meer dan waard. Sinds 2009 zijn er duizenden stuks van tafelklem TOON verkocht in binnen en buitenland. Tafelklem TOON is van degelijke kwaliteit en staat garant voor jarenlang decoreerplezier boven je (tuin)tafel binnen of buiten!

 

E|L by DEENS.NL is de nieuwe naam voor DEENS.NL eigen label collectie

Anno 2016 is DEENS.NL eigen label uitgegroeid tot een succesvolle wooncollectie, die staat voor kleurrijk, multifunctioneel maar bovenal betaalbaar design, die inmiddels naast onze online woonshop ook bij meer dan 50 verkooppunten in Nederland, België en Duitsland te koop is. Maak kennis met onze collectie en kijk hier voor tafelklem TOON, Kapstok KEES, Magneetbord MARIE, plankdragers PIEN, S-haken HEIN, wandkastje WILLEM en meer! De collectie wisselt ieder halfjaar van kleur en jaarlijks zullen er producten worden toegevoegd aan deze succesvolle wooncollectie van DEENS.NL eigen label.

  • |Persoonlijk en betrouwbaar
  • |Geen verzendkosten vanaf 50 euro in NL *
Powered by Lightspeed - Design en realisatie: Yellowlab