Sluiten
Zoeken
No products found...

Stylistenplatform

Vind jouw interieurstylist

Geniet je ook zo van al die leuke meubels en woonaccessoires maar kun je wel wat hulp gebruiken om van jouw huis echt een thuis te maken? Dan hebben wij de oplossing voor jou! Vraag eens advies aan een heuse interieurstylist, gewoon via DEENS.nl!

What? Een interieurstylist?

Ja echt! Naast onze webshop met Scandinavische én Nederlandse woonaccessoires zijn we altijd bezig om je te inspireren met de laatste woontrends, nieuwe kleuren en andere woon tips en tricks.
De allerbeste tips komen van binnenhuisadviseurs & woonstylisten en dat willen we graag met je delen. Een interieurstylist komt vaak met ideeën waar je zelf niet eens aan denkt en een frisse blik doet wonderen!

Woonadvies op maat

Het stylistenplatform is nieuw op onze site. Het is een platform waar diverse binnenhuisadviseurs staan te popelen om je te helpen bij een wooninrichting die echt bij je past! Dus, ga je verhuizen of heb je gewoon behoefte aan woonadvies op maat? Aarzel niet, je vindt jouw interieurstylist gewoon bij DEENS.nl.

Heb je behoefte aan een brainstorm, een moodboard of een compleet woonadvies met lichtplan? Met al je wensen kun je bij ons stylistenplatform terecht. Zoek een styliste die je aanspreekt en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, of neem direct één van de aangeboden diensten af.

Stylisten met eigen stijl

Houd jij van naturel, basic Scandinavisch of kleurrijk Bohemian? Of ben je fan van vele stijlen door elkaar? Wooninrichting is iets heel persoonlijks. En wanneer je interieuradvies wilt, moet het wel passen bij je eigen smaak en woonstijl.

Daarom werken wij samen met vele binnenhuisadviseurs en interieurstylisten; ieder met een eigen stijl. Houd je van eclectisch, dan is interieurstylist Kim wellicht een optie voor jou! Wil jij jouw huis graag duurzaam inrichten met liefde voor tweedehands meubels en vintage pareltjes? Dan past Demelza bij jou! Zoek je een interieurstylist die jouw persoonlijkheid en voorkeuren terug laat komen in haar ontwerpen? Dan is Liesbeth van Eigen Advies de persoon die van je woning een eigen thuis maakt.

Ben je interieurstylist? Join us!

Ben je zelf interieurstylist en enthousiast over DEENS.NL? Dan is het super interessant om je bij het stylistenplatform aan te sluiten!

  • Met een bereik van 100.000 + fans via de website, nieuwsbrief en socials heeft DEENS.NL heel veel fans die op zoek zijn naar mooie woonproducten en goed advies voor hun interieur.
  • We zijn super actief op Instagram, Facebook en Pinterest.
  • 2x per week verzenden we een nieuwsbrief met de laatste woontrends, leuke acties en interieurtips.

Als interieurspecialist kun je je aanmelden via ons platform. Je krijgt dan een persoonlijke pagina waarop je meer over jezelf en over je woonstijl en expertise kunt vertellen. Ook kun je diverse foto’s van jouw woonprojecten toevoegen waar jij trots op bent en geniet je van nog veel meer voordelen! Interesse? Bel of mail ons!

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »