Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

WOOOD

Stoere, eigentijdse meubelen

MADE BY WOOOD

Een collectie stoere, eigentijdse en aantrekkelijke interieuritems. Geef je interieur een uitdagende look met WOOOD! Waar WOOOD bekend om staat is het Nederlands vakmanschap in combinatie met pure materialen én een uniek ontwerp. Een deel van de meubelen van WOOOD wordt geproduceerd in de eigen fabriek in Zwaagdijk, Noord-Holland. Hollandser kan niet, toch?

Massief grenen en eikenhout

In de fabriek van WOOOD wordt er hoofdzakelijk gewerkt met massief grenen en eikenhout. Beiden houtsoorten zijn FSC gecertificeerd en afkomstig uit bossen waar op een duurzame wijze met het materiaal wordt omgegaan, niet geheel onbelangrijk! Tevens wordt er altijd met een kritisch oog gekeken naar bewerken, verpakken en vervoeren van de items en of dit op een zo verantwoorde manier gaat.

De Eekhoorn Dutch Furniture

Het Nederlandse woonmerk WOOOD valt onder De Eekhoorn Dutch Furniture. Een bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van design, productie en distributie van meubelen!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »