KERSTBALLEN

Filters

MERKEN

RUIMTE

KLEUR

MATERIAAL

WOONSTIJL

banner

Kerstballen van Deens

Merry Christmas and a happy new year met de kerstballen van Deens! Altijd als de kou er weer aankomt, is het weer bijna tijd voor kerstmis! Samen met familie en vrienden genieten van lekker eten en natuurlijk de lichtjes van de kerstboom. Maar een kerstboom zonder kerstballen is natuurlijk geen geslaagde kerst! Om er voor te zorgen dat je unieke kerstballen in de boom hebt in plaats van normale plastic kerstballen zijn de ballen in het assortiment in Deens gemaakt van originele materialen en kleuren als kerstboomversiering.

 

Kerstballen kan je het hele jaar door gebruiken

Nu ga je er vast vanuit dat kerstballen alleen tijdens de kerst maanden gebruikt kunnen worden, maar niets is minder waar. Kerstballen kan je het hele jaar door gebruiken als prachtige decoratie voor in huis. Zie je het al voor je? Een kale eettafel waar je de decoratie mist, met kerstballen is dit verleden tijd.

 

De materialen waar je kerstbal van is gemaakt

De kerstballen in ons assortiment zijn gemaakt van papier en andere natuurlijke materialen. Wij willen ons onderscheiden in het aanbieden van bijzondere kerstballen. Er is speciaal voor deze materialen gekozen, omdat deze niet stuk kunnen gaan en originaliteit uitstralen. Niet iedereen heeft natuurlijk een papieren kerstbal in de boom, behalve jij en zo creëer je unieke kerstballen sets!

 

Verschillende kleuren voor elke boom en in elk huis

De kerstballen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar in het assortiment. Zo hebben we voor jou bijvoorbeeld rode kerstballen, in de kleur goud en een kerstbal blauw gekleurd. Ook witte kerstballen mogen natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast lijken de kerstballen glanzende en matte kleuren te hebben. Door de verschillende kerstballen te combineren krijg je een prachtige kleuren mix in huis en boom bijvoorbeeld in de kleuren rood en creëer een Christmas house! Om helemaal uniek te zijn kan je ook nog kiezen uit kerstballen met veren, dit fluffy bolletje straalt écht klasse uit voor thuis. Deze rode kerstballen zijn ook verkrijgbaar in een zwarte variant.

 

Verschil tussen glazen kerstbal en een papieren

Nu vraag je je vast af, waarom zou ik een papieren kerstbal kopen? Het grootste voordeel van een papieren kerstballen ten opzichte van glazen kerstbal is dat deze niet kapot kan gaan. Ideaal als je bijvoorbeeld kinderen hebt of huisdieren die nog wel eens de kerstboom om laten vallen en de kerstballen laten vallen. Kortom, laat de glazen kerstbal links liggen en kies voor een originele en unieke papieren kerstbal!

 

Service van Deens

Prachtige kerstboom versiering koop je natuurlijk bij Deens. Wij hebben verschillende net lijkende glanzende en matte kerstballen in ons assortiment voor jou. Bij vragen over onze kerstballen kopen helpen we je natuurlijk altijd graag! Daarnaast kan je ons bereiken of even bij de veelgestelde vragen kijken. Als je voor 50 euro producten aanschaft, profiteer je van gratis verzending! Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis! We verzenden je bestelling namelijk in dat geval dezelfde dag nog. Naast gratis verzending kun je bij ons dus ook een snelle levering en gratis retour verwachten. Kijk om een impressie te krijgen wat je kan doen met de kerstballen van Deens even op social media! Kerstballen online kopen doe je eenvoudig en snel bij Deens.nl.

 

Bewaren

  • |Persoonlijk en betrouwbaar
  • |Geen verzendkosten vanaf 50 euro in NL *
Powered by Lightspeed - Design en realisatie: Yellowlab