URBAN NATURE CULTURE

Filters

RUIMTE

KLEUR

MATERIAAL

WOONSTIJL

banner

Het unieke woonmerk Urban Nature Culture

Ontdek bij Deens.nl het assortiment van het populaire woonmerk Urban Nature Culture. Urban Nature Culture is opgezet door Nederlands eigen Anne Marie Hermans. Een onderneemster die met dit merk haar visie op de wereld wilt tonen.

De inspiratie voor de producten en hun stijl komt van over de hele wereld. Vanuit Anne Marie haar reizen naar de verre jungle, verschillende steden en invloeden vanuit verschillende culturen worden de mooiste elementen samengevoegd om zo tot een bijzondere collectie te komen. De samenvoeging van het stedelijke, natuurlijke en cultuur heeft het merk gemaakt wat het vandaag de dag is: Urban Nature Culture.

De producten van Urban Nature Culture

In onze collectie van Urban Nature Culture vind je de leukste producten voor op tafel, in de keuken of voor aan de muur. Heel populair zijn bijvoorbeeld de Urban Nature Culture Mokken. Deze hebben hun eigen unieke stijl die je doet denken aan oud Engeland. Maar naast de mokken kun je bij ons ook terecht voor veel meer Urban Nature Culture servies zoals Urban Nature Culture bamboe borden of glazen.

Creëer sfeer met Urban Nature Culture

Sfeer; de maker of kraker van een interieur. Wat heel erg belangrijk is bij het neerzetten van de juiste sfeer is verlichting. Binnen het assortiment van Urban Nature Culture zijn er meerdere producten die jou helpen om het juiste lichtplan neer te zetten. Heel leuk zijn bijvoorbeeld de waxinelichtjes houders van Urban Nature Culture. Kaarsjes zoals waxinelichtjes geven een hele warme en gezellige sfeer aan een ruimte waardoor het een huiselijk gevoel meekrijgt. Naast kaarsen hebben we ook veel verfrissende hanglampen van Urban Nature Culture.

  • |Persoonlijk en betrouwbaar
  • |Geen verzendkosten vanaf 50 euro in NL *
Powered by Lightspeed - Design en realisatie: Yellowlab