Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

HKliving servies

Trendy servies van HK Living

De stijl die HK Living neerzet met zijn servies en andere woonaccessoires zal je niet ontgaan zijn de afgelopen jaren. Deze aardewerk borden en bekers met een hintje van de jaren 70 zijn immens populair.

 

Extra genieten van elke maaltijd met HK Living servies

Ontbijt, lunch en het diner. Als je hier de tijd voor neemt is dit vaak een moment van ontspanning en gezellig samen zijn. Met het servies van HK Living worden deze momenten extra speciaal gemaakt, want vanaf een mooi bordje smaakt het eten net wat beter en vanuit de mokken van HK Living is de koffie net wat rijker. Begin de dag goed!

Ook als je visite krijgt zal je merken dat dit servies de show zal stelen. Versier dan mooi de eettafel met bijvoorbeeld de bijpassende vazen van HK Living om de sfeer compleet te maken.

 

Het servies van HK Living vertegenwoordigt vele stijlen

Van servies met een chinese stijl tot theeservies uit de jaren 70. HK Living vertegenwoordigt een breed scala aan doelgroepen met hun designs. Deze warme en huiselijke serviesgoeden staan mooi in de kast maar zijn uiteraard het leukst om te gebruiken!

Veel van het servies van HK Living is vaatwasser en magnetron bestendig, maar controleer voor de zekerheid altijd de exacte specificaties van het servies zelf.