Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Plankdragers

Met een plankdrager kun je gemakkelijk een kale muur omtoveren. Onze plankdragers zijn niet voorzien van een schoor maar bestaan uit twee lussen waartussen je een plank naar keuze kunt bevestigen. Dit kan een glazen plaat zijn, een mooie houten plank, een mat zilver plankje of misschien wel een dunne marmer look a like plank! Je bepaalt zelf welke sfeer je neer wilt zetten met onze prachtige plankdragers in de leukste kleuren.

 

Waar moet je opletten bij het bevestigen van een plankdrager?

Een plankdrager ophangen is een fluitje van een cent. De Deens plankdragers worden bevestigd met één schroef die je met elektrisch gereedschap makkelijk in de muur naar keuze bevestigd. Let er altijd wel op dat je de plaatsing van de plankdrager goed uitmeet. Niet alleen moet deze recht hangen, de plankdrager moet ook minimaal een centimeter plank links en recht over hebben. Anders kan de plank vallen bij een kleine beweging, bijvoorbeeld als je een boek eraf pakt. Daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met de maximale belastbaarheid van een plankdrager en van de plank zelf. Als je kiest voor een glazen plaat dan kun je hier geen extra zware encyclopedieën op zetten. Houd het gewicht dan ook goed in de gaten van de producten die je wilt neerzetten.

 

Het gebruik van een plankdrager

Plankdragers kopen doen de meeste mensen om een plek te maken voor boeken. Toch kun je nog meer met plankdragers dan alleen een opbergruimte maken voor je boeken. Op social media zien we dagelijks de mooiste inspiratie voor het gebruik van plankdragers. Zo kun je hier een mooie print neerzetten, kaarsen of een lampje. Een plankdrager met een prachtige plank is ook een plek voor souvenirs van verre reizen of curiositeiten. Ook kun je hier je mooiste paar schoenen of je favoriete t-shirts neerleggen. Het is ook een leuk idee om een kleine garderobe te maken door vier sets plankdragers onder elkaar te bevestigen. Kies hierbij voor enkel wit (de plankdragers) of dubbel wit met ook een witte plank. Zo blijft het geheel rustig.

 

Service van Deens

Wil je plankdragers zwart kopen? Dat kan gemakkelijk bij Deens. Met een zware plankdrager kun je je mooiste decoratie op een prominente plek in je woonkamer of slaapkamer neerzetten. Vergeet nooit om te denken aan de maximale belastbaarheid en bevestig de plankdragers stevig met elektrisch gereedschap zoals een boor. Bij Deens kun je terecht voor het gehele assortiment aan prachtige woonaccessoires en meubels. Bij een aankoop vanaf €50,- ontvang je van ons altijd gratis verzending.