BANKEN

Filters

MERKEN

RUIMTE

KLEUR

MATERIAAL

WOONSTIJL

Producten loading...
Toon volgende 24 producten...

bannerBankjes voor aan de eettafel of zitbanken voor in de woonkamer, waar ben jij naar op zoek?

Ons aanbod van Deense merkfabrikanten bezit misschien wel dé bank waar jij naar op zoek bent. Laat je inspireren op ons blog. Heb jij een bank of bankjes gezien in een woontijdschrift of catalogus en zie je deze niet bij ons online staan? Neem dan contact met ons op, zodat we met je mee kunnen denken en je wellicht verder kunnen helpen met jouw bank of bankjes. Dat doen we graag!

 

Bank of andere meubels nodig? Wij hebben jarenlange ervaring met onze woonproducten

DEENS.NL was één van de eerste online aanbieders van populaire merken als Madam Stoltz, House Doctor en Ferm Living. We hebben dan ook jarenlange ervaring met de woonproducten, zoals bankjes en zitbanken, die wij in ons assortiment hebben. We vinden een persoonlijke benadering, ondanks dat we uitsluitend online actief zijn, erg belangrijk! Heb je een vraag, tip of punt van kritiek? Je kunt bij ons telefonisch terecht (ma t/m do van 9u-15u) en 24/7 per e-mail. Wij zijn blij met jouw input en zullen steeds naar een gepaste oplossing of afhandeling streven.

 

Zitbanken moeten er leuk uitzien maar vooral ook lekker zitten!

Hoe kun je dan zitbanken online aanschaffen?Hoe lekker een bank zit, wordt door iedereen anders ervaren en valt niet te beschrijven. Om deze reden hebben wij een soepel aankoopbeleid voor zitbanken, bankjes en andere meubelen. Lees hier meer over op onze info pagina, onder het kopje ‘Verzendkosten meubelen’. Hier lees je exact hoe het in zijn werk gaat bij ons, maar aarzel niet om ons te bellen of mailen wanneer je nog vragen hebt.

 

BewarenBewaren

Bewaren

Bewaren

  • |Persoonlijk en betrouwbaar
  • |Geen verzendkosten vanaf 50 euro in NL *
Powered by Lightspeed - Design en realisatie: Yellowlab