WANDLAMPEN

Filters

MERKEN

RUIMTE

KLEUR

MATERIAAL

WOONSTIJL

Verlichting werkt sfeerverhogend en is praktisch

Licht is belangrijk voor de sfeer in huis. Een wandlamp heeft een bepaalde functie en bestemming. Bedenk voordat je tot aankoop overgaat waar de wandlamp komt te hangen en aan welke voorwaarden deze moet voldoen.  Zoek je bedlampjes of een sfeerlampje voor in de woonkamer? Niet alleen de sterkte en kleur van het licht is van belang, ook het materiaal is belangrijk. Komt jouw wandlamp in de keuken te hangen dan is het prettig dat deze goed schoon te maken is bijvoorbeeld. Wil je meer tips over wandlampen en andere verlichting? Lees regelmatig ons blog of check onze inspirerende foto's op Instagram of Pinterest.

 

Wandlamp doet meer dan alleen licht geven

Verlichting is onderdeel van het totaalplaatje van jouw huis. Het is leuk wanneer de verlichting past binnen jouw stijl en interieur. Toch zien we vaak dat verlichting een ondergeschoven kindje is. Regelmatig blijven we tegen een kaal peertje aankijken, domweg omdat we niet goed weten welke staande of wandlamp er in de slaapkamer, toilet, keuken of woonkamer past. Doodzonde, want er zijn zoveel mooie en betaalbare staande, hang- en wandlampen op onze website vinden.

 

Wandlampen van Madam Stoltz zijn erg mooi en betaalbaar

De collectie lampen, van Madam Stoltz, met onder andere wandlampen, is onze best verkochte serie. Dit komt door de prima prijs-kwaliteitverhouding en het onderscheidende design. Ieder half jaar brengt Madam Stoltz nieuwe verlichting uit, steeds in een herkenbare look.

 

  • |Persoonlijk en betrouwbaar
  • |Geen verzendkosten vanaf 50 euro in NL *
Powered by Lightspeed - Design en realisatie: Yellowlab