Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Kamerschermen

Kamerschermen van Deens

In grote ruimtes of open ruimtes zijn kamerschermen een uitkomst. Ze zorgen ervoor dat intieme hoekjes worden gecreëerd, zonder dat er sprake is van een chaotisch geheel. Bij Deens verkopen we open kamerschermen en ondoorzichtige kamerschermen, zo is er voor ieder wat wils. We gaan verder dan een standaard Japans kamerscherm, met prachtige design die ieder interieur aankleden. Bij iedere bestelling kamerschermen krijg je van ons een gratis verzending. Veilig betalen kan bij ons met iDeal, PayPal en creditcard.

 

Creëer meer ruimte door het gebruik van een kamerscherm

Een kamerscherm of room divider kan ervoor zorgen dat ruimte groter lijken. Als je een druk huishouden hebt, met bijvoorbeeld een speelhoek, dan kan het vaak rommelig lijken. Troep maakt dat een ruimte kleiner lijkt. Plaats een kamerscherm voor de speelhoek en het geheel lijkt gelijk een stuk rustiger én groter. Natuurlijk is dit item makkelijk verplaatsbaar en kan je het overal neerzetten.

 

Deel je studio op met een decoratief element

Een kamerscherm kopen hoeft niet alleen als je op zoek bent naar een room divider. Je kunt een kamerscherm ook gebruiken als decoratief element. Een studio is een open ruimte, veel mensen vinden het lastig om deze ruimte gezellig te maken en hoekjes te maken voor ieder woongebruik. Met een kamerscherm kun je gemakkelijk de slaaphoek afsluiten van het eetkamer gedeelte. Hierdoor creëer je een stuk meer rust in je studio. Je zult minder piekeren als je slaapgedeelte afgesloten is, aangezien je minder prikkels binnenkrijgt.

 

Meer rust in een kinderkamer aanbrengen

Ook bij kinderkamers zijn kamerschermen een uitkomst. Sommige kinderen zijn ‘s avonds heel actief en komen lastig in slaap. Liever spelen ze nog uren door. Door hun slaapgedeelte af te schermen van het speelgedeelte zorg je ervoor dat ze makkelijker kunnen slapen. Ze worden dan niet afgeleid door nieuw speelgoed of felle kleurtjes. Doordat kamerschermen makkelijk verplaatsbaar zijn, kun je ze overdag wegzetten.

 

Service van Deens

Kamerscherm kopen? Bij Deens koop je prachtige, unieke kamerschermen. Wil jij meer dan een standaard Japans kamerscherm? Kies dan voor onze prachtige donkergroene of roze kamerschermen. Trendy van kleur en met een uniek design. Bij ons kun je veilig betalen met bekende betaalmethodes zoals iDeal. Bij ieder kamerscherm ontvang je van ons een gratis verzending.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »