KEUKENACCESSOIRES

Servies om elke dag van te genieten

Thuis blijven, samen zijn en samen eten is helemaal van nu. Jouw familie of  vrienden verwennen met een zelf gekookt diner, lekker lang tafelen en bijkletsen met de wijnglazen in de hand. Om goed voor de dag te komen kun je heerlijk shoppen in ons aanbod servies, keuken- en tafelaccessoires. Van wijnglazen tot weegschaal, van mok tot tafelkleed, je vindt het hier!

 

Mok, bestek, wijnglazen, servies en meer zijn eenvoudig te vinden op DEENS.NL

Of je nu iets zoekt voor een feestje en/of picknick of je hebt iets nodig voor je basisuitrusting; navigeer eenvoudig naar jouw keuze door gebruik te maken van subcategorieën als bestek, bekers en glazen, picknick en feest, schalen, kannen en flessen die links op het scherm verschijnen.

 

Wijnglazen uit de kast voor een feestje?

Wil je graag iemand verrassen maar kun je niet kiezen? Bestek, een mok, ander servies of misschien woonaccessoires? Maak het jezelf niet moeilijker dan nodig is en verras jouw vriend of vriendin met een cadeaubon van DEENS.NL! Zo kan jouw vriend of vriendin zijn/haar eigen servies, mok of wijnglazen uitkiezen. Wij maken er een gezellig cadeautje van en sturen het, wanneer je dit hebt opgegeven, met een persoonlijke tekst voor je op. Meer weten? Kijk dan op onze pagina met informatie over cadeaubonnen.

 

Bewaren

  • |Persoonlijk en betrouwbaar
  • |Geen verzendkosten vanaf 50 euro in NL *
Powered by Lightspeed - Design en realisatie: Yellowlab