HANGLAMPEN

Filters

MERKEN

RUIMTE

KLEUR

MATERIAAL

WOONSTIJL

Hanglampen online bestellen bij DEENS.NL is betaalbaar en onderscheidend

Onze hanglampen online zijn allemaal van Deens design, waarbij we toch verschillende stijlen kunnen onderscheiden. Ben je op zoek naar een landelijke tafellamp, een moderne wandlamp of een industriële hanglamp? Je kunt alle soorten hanglampen online bij ons bestellen. Met name de collectie verlichting van Madam Stoltz is erg populair bij onze klanten en wij begrijpen wel waarom! Onderscheidend design voor een prettige prijs en een wisselende collectie, dus geen massaproductie.

 

Hanglampjes zijn ook leuk in de slaapkamer

Bedlampjes staan van oudsher op je nachtkastje of zijn gemonteerd op de muur aan het hoofdeinde. Een leuke variant die je steeds vaker ziet is om hanglampjes naast het bed te hangen. Zo heb je een prima licht van de hanglampjes wanneer je nog even wilt lezen voor het slapengaan en heb je volop ruimte op je nachtkastje. Hanglampjes naast het bed zijn dus hip èn handig! Meer inspiratie kun je op ons blog en Pinterestpagina vinden.

 

Hanglamp met apart design is een eyecatcher in jouw huis!

Madam Stoltz heeft het RTL programma ‘Help mijn man is klusser’ gesponsord door tal van woonproducten te leveren. Diverse lampen die bij de restyling van de huizen zijn gebruikt, vind je terug in onze online shop vol met hanglampen, wandlampen etc.

 

  • |Persoonlijk en betrouwbaar
  • |Geen verzendkosten vanaf 50 euro in NL *
Powered by Lightspeed - Design en realisatie: Yellowlab