TAFELLAMPEN

Filters

MERKEN

RUIMTE

KLEUR

MATERIAAL

WOONSTIJL

Tafellamp of bureaulamp draagt bij aan de sfeer in huis

Sfeer in huis is belangrijk. De inrichting moet bij jou passen en zo ook de (sfeer)verlichting. Houd jij van helder licht of van sfeerverlichting? Welke lamp past in welke ruimte en welke functie moet deze lamp gaan vervullen? Een lamp koop je niet zomaar. Het is een aankoop waar je jarenlang plezier van zult hebben. Bedenk om die reden altijd goed waar je naar op zoek bent en aan welke eisen de lamp moet voldoen. Dit geldt natuurlijk ook voor tafellampen.

 

Tafellampen geven naast licht ook sfeer in huis

Op je bijzettafel, eettafel of bureau... Een beetje extra licht van tijd tot tijd is wel prettig. Onze collectie tafellampen biedt verschillende stijlen, kleuren en materialen. Kies vooral een model dat bij jouw interieur past, maar vergeet niet dat een tafellamp ook praktisch moet zijn. Welk doel heb je voor ogen met een tafellamp? Moet de tafellamp verstelbaar zijn, goed afneembaar of is het een decoratieve functie die je voor ogen hebt? Dit zijn allemaal belangrijke zaken om over na te denken.

 

Bureaulamp is een must op iedere werkplek

Verlichting van goede kwaliteit op jouw werkplek is erg belangrijk. Een bureaulamp is beter dan een hanglamp op je werkplek. Een bureaulamp geeft direct licht op je bureau, terwijl je bij een hanglamp het risico loopt dat je in je eigen schaduw zit te werken. Om je ogen rust te geven is een goede verlichting van belang en tafellampen kunnen je daarbij helpen.

 

  • |Persoonlijk en betrouwbaar
  • |Geen verzendkosten vanaf 50 euro in NL *
Powered by Lightspeed - Design en realisatie: Yellowlab