VERLICHTING

banner

Staande lampen of hanglampen voor uw huis?

Goede verlichting is erg belangrijk voor de sfeer in huis. Zorg voor de juiste lichtbron en combineer dit met jouw stijl lampen. DEENS.NL biedt een uitgebreid aanbod verlichting voor alle denkbare plekken in huis en in alle stijlen. Hanglampen voor boven je salontafel of eettafel, wandverlichting, staande lampen of een tafellamp; bij DEENS.NL kun je voor dit alles terecht. Neem een kijkje in onze online woonshop, waar je mixen van materiaal aantreft: koper met marmer, gespoten metaal met hout en meer.

 

Hanglampen en staande lampen van Madam Stoltz

Madam Stoltz' design en industriële lampen kenmerken zich als basic en betaalbaar. De mix van  verschillende materialen en kleuren van de staande lampen en hanglampen springt direct in het oog. Half jaarlijks wisselt de collectie zodat de ontwerpen steeds de laatste trends laten zien. Deze hang- en staande lampen met Deense roots worden weliswaar veelal in India gemaakt, maar ze voldoen uiteraard aan de westerse kwaliteitseisen en zijn CE gekeurd.

 

Industriële lampen van Madam Stoltz en House Doctor

Zowel Madam Stoltz als House Doctor bieden een uitgebreide collectie design en industriële lampen aan. Heb je één van de design of industriële lampen op het oog en vind je het zo snel niet terug bij ons op de website? Neem dan contact met ons op via klantenservice@deens.nl. We zullen dan voor je kijken of we aan je vraag kunnen voldoen. Service en persoonlijkheid staan bovenaan onze prioriteitenlijst. We staan graag voor je klaar!

 

Bewaren

  • |Persoonlijk en betrouwbaar
  • |Geen verzendkosten vanaf 50 euro in NL *
Powered by Lightspeed - Design en realisatie: Yellowlab