MEUBELEN

 

Meubels van merken zoals House Doctor en Madam Stoltz

Deens design meubelen zijn al sinds jaar en dag geliefd en staan bekend om hun sobere uitstraling, mooi design en hoogwaardige materialen. Op onze website vind je tafels, eetkamerstoelen, kasten en diverse kleinmeubelen met Deense roots. Ze zijn bedacht door Deense ontwerpers en labels, zoals House Doctor, en stralen een eigen identiteit uit. Doe hier woonideeën op en bekijk ons complete assortiment tafels, eetkamerstoelen, kasten en diverse kleinmeubelen, van merken zoals House Doctor en Madam Stoltz, online.

 

Eetkamerstoelen en andere meubels kopen in een webshop

Online meubels bestellen is best lastig. Eetkamerstoelen, een bank of een kast kopen van een plaatje is een behoorlijke uitdaging en dat snappen wij ook. Om die reden kun je bij ons eerst een hoog resolutiebeeld opvragen van bijvoorbeeld de eetkamerstoelen die je wilt, om deze op de computer tot in detail te kunnen bekijken. Mocht het naar je zin zijn en ben je geïnteresseerd in een aankoop? Maak dan gebruik van ons soepele aankoopbeleid, waarbij je, als je dit prettig vindt, op het moment van live-bezichtiging kunt beslissen. Lees meer over het online aankopen van meubels op onze website. Bezorging van meubels in NL is GRATIS!

 

House Doctor, Madam Stoltz en andere hippe merken op DEENS.NL

Anders dan anders meubelen, industriële en trendsettende meubelen, van bijvoorbeeld House Doctor, vormen de basis van onze collectie. Marmer gecombineerd met hout of koperkleurige accenten in je interieur kun je hier aanschaffen in een vertrouwde en beveiligde betaalomgeving. Onze bezorgservice is snel en gaat zorgvuldig met jouw spullen om. Voor vragen of tips kun je ons altijd per telefoon of e-mail bereiken.

 

BewarenBewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

  • |Persoonlijk en betrouwbaar
  • |Geen verzendkosten vanaf 50 euro in NL *
Powered by Lightspeed - Design en realisatie: Yellowlab