NORDAL

Filters

RUIMTE

KLEUR

MATERIAAL

WOONSTIJL

banner

NORDAL online shop sinds 2007!

Shop hier online woonaccessoires, meubelen of verlichting van NORDAL ✓ vanaf €50 GRATIS verzending ✓ snelle levering

 

NORDAL is stoer, kleurrijk en een tikje eigenwijs

De uitgebreide collectie woonaccessoires van NORDAL maakt al sinds de lancering van onze website deel uit van de DEENS.NL collectie. NORDAL is voor ons het stoere broertje van House Doctor en Madam Stoltz. NORDAL volgt de gebaande paden niet, maar vertolkt de woontrends op geheel eigen wijze naar een eigenzinnige collectie woonaccessoires, NORDAL meubelen en NORDAL lampen.

 

NORDAL heeft veel metalen meubelen en industriële lampen in de collectie

Meubelen NORDAL zoals Kasten van NORDAL, tafels van NORDAL en stoelen uit deze collectie hebben vaak een robuust, geleefd en wat industrieel uiterlijk. In combinatie met de prachtige lampen en woonaccessoires van NORDAL vormen ze de basis van de collectie, die halfjaarlijks wordt aangevuld met de laatste nieuwtjes op woongebied. NORDAL is een trendspotter en loopt soms al seizoenen voor op de concurrenten. Loop jij graag voorop met de trends? Dan is NORDAL echt iets voor jou!

 

NORDAL online shoppen? dan ben je bij DEENS.NL aan het juiste adres

Al sinds 2007 heeft DEENS.NL intens contact met de eigenaren en de agent van NORDAL in Nederland. DEENS.NL is zelf agent van Madam Stoltz, waardoor wij op de vakbeurzen ook geregeld even bij NORDAL aanschuiven. Heb jij iets gezien in de catalogus van NORDAL, maar zie je het niet terug in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. DEENS.NL kijkt dan graag met je mee naar de mogelijkheden en kan snel schakelen met Denemarken.

  • |Persoonlijk en betrouwbaar
  • |Geen verzendkosten vanaf 50 euro in NL *
Powered by Lightspeed - Design en realisatie: Yellowlab