Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

HK Living vloerkleed

Diverse vloerkleden in de collectie van HK Living

Binnen onze collecties van HK Living is er veel variatie in vloerkleden. Zo zijn er vloerkleden met een tijdloos Perzisch patroon met een hoop verschillende kleuren. Een goed voorbeeld hiervan is het moderne, zwarte overdyed vloerkleed. Naast deze moderne variant hebben we ook vloerkleden met klassieke kleurpatronen zoals we gewend zijn van Perzische tapijten.

 

Stonewashed vloerkleden van HK Living

Veel van de vloerkleden van HK living hebben een stonewash effect. Dit zorgt ervoor dat de kleuren wat vervaagd zijn waardoor het tapijt een mooi, geleefd uiterlijk krijgt. Door deze techniek wordt het vloerkleed ook nog eens extra zacht.

Stone washing, zoals de naam al doet denken, is een proces waarin grote roterende wasmachines gevuld wordt met grote stenen en textielwaren zoals jeans en vloerkleden. Doordat deze vloerkleden constant licht geslagen worden door deze stenen worden de textielvezels erg soepel gemaakt. Dit maakt deze stone washed vloerkleden van HK Living erg uniek!

 

Het effect van een vloerkleed op je interieur

Door zo nu en dan te wisselen van vloerkleed zal je met één item de hele sfeer van een ruimte kunnen veranderen. We kennen allemaal het gevoel wel dat we soms gewoon eens wat anders willen in ons interieur. Door te wisselen van vloerkleed is dit zo gebeurd.

Kies bijvoorbeeld voor een groen linnen vloerkleed in het voorjaar om wat natuurlijke sfeer te geven aan je woonkamer. Of kies juist een vloerkleed van HK Living met roodtinten om een warme sfeer te creëren.