Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

KEK Amsterdam

Muur decoratie die net even anders is.

KEK AMSTERDAM behang

KEK Amsterdam houdt van mooie spullen. Vooral voor op de muur. Zij ontwerpen muurdecoratie die net even anders is. Ze leggen er hun ziel en zaligheid in. Daarom zijn de producten verrassend, verfrissend en een tikje eigenzinnig.

KEK Amsterdam ontwerp o.a. prachtige behangpanelen, behangcirkels en prints op hout.

De basis van het behang voldoet aan de Oeko-Tex® Standard 100 norm. Tevens wordt de toner volledig CO2-vrij geproduceerd. De toner is zelfs Food approved (mag in direct contact komen met voedsel). Ook is ons behang vrij van Formaldehyde en andere vluchtige stoffen die schadelijk kunnen zijn. Een deel van het pand waar het behang wordt geproduceerd, wordt verwarmd met de restwarmte van onze behangproductie. Het papierafval gaat terug naar de papierfabriek waar weer nieuw papier wordt geproduceerd.

De houten panelen voor de prints worden gemaakt van Ecoplex. Dit is een milieuvriendelijk vervaardigde multiplex van populierenhout (opgebouwd uit verschillende laagjes hout). Hierdoor krijg je dat karakteristieke spekkoek-effect. Duurzaam en bovendien lichtgewicht. Daarnaast voelt het hout glad aan en heeft het een lichte vlammenstructuur. De panelen zijn 18 mm dik en bestaan uit één plaat hout, je ziet dus geen naden.