VLOERLAMPEN

Filters

MERKEN

RUIMTE

KLEUR

MATERIAAL

WOONSTIJL

Staande lamp in huis is eenvoudig te installeren en makkelijk verplaatsbaar

Het grootste voordeel van vloerlampen ten opzichte van hanglampen is toch wel dat je alleen maar een stekker in het stopcontact hoeft te steken en geen geknoei met kroonsteentjes en elektra hoeft te hebben. Een vloerlamp laat zich makkelijk verplaatsen zonder sporen achter te laten en past zich eenvoudig aan binnen jouw flexibele inrichting. Helemaal volgens de laatste trends!

 

Vloerlamp biedt het juiste licht op de juiste plek

Een modulaire inrichting met losse elementen waar je regelmatig mee kunt schuiven is dé trend van nu. Een vloerlamp past helemaal binnen dit principe, want deze laat zich makkelijk verplaatsen en schijnt daar waar jij hem nodig hebt. Moderne vloerlampen, landelijke vloerlampen of een vloerlamp voor een industriële inrichting? Je vindt jouw staande lamp bij ons!

 

Vloerlampen zijn in veel soorten en maten leverbaar

DEENS.NL doet steeds haar uiterste best om een afwisselende collectie aan te bieden van staande lampen en meer. Toch kan het gebeuren dat je bijvoorbeeld een geweldige staande lamp hebt gespot in een woonblad, maar deze niet terugvindt op onze website. Neem in zo’n geval gewoon even contact met ons op en laat ons weten wat je mist in de webshop. We laten jou dan zo snel mogelijk weten of we je alsnog aan die geweldige staande lamp kunnen helpen.

 

  • |Persoonlijk en betrouwbaar
  • |Geen verzendkosten vanaf 50 euro in NL *
Powered by Lightspeed - Design en realisatie: Yellowlab