Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...
Klantenservice

WELKOM bij de klantenservice van DEENS.NL

DEENS.NL is een internetshop en heeft geen fysieke winkel of showroom. Toch zitten er aan de andere kant van de computer natuurlijk gewoon mensen te werken die jouw bestelling begeleiden, je op de hoogte houden van de levering en eventuele vragen beantwoorden per e-mail of telefoon. Dat vinden wij namelijk heel erg belangrijk. Wij zetten graag een stapje extra voor jou door de meest persoonlijke service te bieden die mogelijk is in deze digitale wereld waarin we momenteel leven.

Heb jij ons een e-mail of Whatsapp bericht gestuurd en krijg je niet direct antwoord? Geen zorgen! Wij lezen alles en we proberen iedereen zo snel mogelijk te antwoorden.

We zijn 24/7 per e-mail bereikbaar en op vastgestelde tijden per telefoon. Alle gegevens staan hieronder voor je op een rijtje:

Wij werken dagelijks vanuit ons hoofdkantoor:

Adres: Geerkade 21, 4871 CK,  ETTEN-LEUR (geen bezoekadres)

 

Voor al je vragen kun je bij ons terecht via:

Per e-mail 24/7 [email protected]

Per telefoon      06-23621558

Ma t/m Vr         9.00-17.00 uur

Liever WhatsAppen met onze klantenservice dames? Dat kan! Begin meteen een gesprek.

Aanvullende gegevens:

DEENS.NL B.V. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 84099038.

Ons BTW-nummer is: NL863096165B01

Onze bankrekening: geven wij niet vrij omdat alle betalingen vanuit de webshop geautomatiseerd verlopen via MultiSafepay.

Door gebruik te maken van deze online payment service kunnen wij alle betalingen zorgvuldig verwerken en jou een goede service bieden. Heb je hier vragen over? Neem contact op met de klantenservice.

Wil je een item retourneren?

Vul het hieronder retourformulier in of bekijk de voorwaarden.

Retourformulier

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »