Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Bijzettafels

In een huisje kan je heerlijke zit hoekjes maken of van de bank een fijne plek maken om neer te strijken. Helaas is een stoel of bank niet genoeg voor ultiem comfort. Hoe vaak komt het voor dat je geniet van een heerlijke thee of koffie die je graag even wilt wegzetten. De bijzettafels van Deens zijn hiervoor de perfecte oplossing. Deens heeft een erg breed assortiment aan bijzettafels variërend van marmeren zwarte bijzettafels tot industriële betonnen bijzettafels. Een bijzettafel is niet alleen handig om je glas op te zetten maar kan ook dienen als plek voor sfeerverlichting. Een woon tip van Deens: plaats bijzettafeltjes steeds in de buurt van een bank of stoel en deze klein meubelen krijgen een dubbele functie. Bijzettafels kopen doe je bij Deens!

 

Soorten

Bij Deens hebben we een rijke keuze aan bijzettafels. Buiten de verschillende soorten materialen waarin de bijzettafels komen zijn bijzettafels ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. De keuze hangt uiteraard volledig af van het interieur waarin het geplaatst wordt. Uit ervaring weten we dat bijzettafels intensief gebruikt worden door de brede functionaliteit van een bijzettafel. Daarom is het belangrijk bij het kiezen van een bijzettafel om de twee bovengenoemde dingen te combineren.

Een balans vinden tussen enerzijds aansluiten op het interieur en anderzijds praktische functionaliteit is van groot belang. Denk daarom goed na over zaken als: ga je het bijzettafeltje vaak verplaatsen? Welke materialen gebruik ik in mijn interieur? Wat is de voornaamste functie van het bijzettafeltje? Kleinmeubelen met zinken, marmeren of betonnen bladen zijn prachtig, maar besef je wel dat deze materialen vlekken vertonen wanneer er iets op wordt gemorst. Zo’n doorleefd uiterlijk kan heel mooi zijn, maar het moet wel bij jou en je interieur passen! Heb je dit op een rijtje dan kun je aan de slag met product vergelijken.

 

Marble bijzettafel

Ronde bijzettafels zijn doorgaans het meest populair. Neem nu de marble bijzettafel van ferm LIVING, een prachtige toevoeging aan een moderne inrichting. De marble bijzettafels zijn weer helemaal in zoals goed te zien op social media. Het is geen xl bijzettafel maar groot genoeg om verschillende rollen te vervullen. Het frame is gemaakt van zwart metaal met een marmeren blad erop bevestigd. De nieuwe collectie design bijzettafels van ferm LIVING zijn multifunctioneel en hebben een prachtig ontwerp. Een goede keuze voor een inrichting van deze tijd.

 

Glazen bijzettafel

Buiten marmer, beton en riet heeft Deens ook glazen bijzettafels. Madam Stoltz heeft een prachtige set van drie bijzettafels. Ze zijn niet in hoogte verstelbaar maar door de verschillende afmetingen uiterst handig in gebruik. Door het klassieke uiterlijk kan het design van de bijzettafel goed gecombineerd worden met diverse woonstijlen.

 

Service

Bij Deens staat service hoog in het vandaal. Schroom daarom niet om ons te bellen met een vraag over de collectie. Je besteld eenvoudig het bijzettafeltje die bij jouw interieur past, en het mooie is dat er boven de 50 euro geen verzendkosten betaald hoeven worden. Uiteraard heb je een weloverwogen keuze gemaakt, toch biedt Deens 14 dagen bedenktijd om te kijken of het meubel past bij jou interieur. Geen reden om het niet uit te proberen dus! Bestel gemakkelijk zonder account en geniet van je eigen bijzettafel. Bijzettafels kopen? Bij Deens weet je zeker dat je slaagt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »