Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

 

Vrolijk Pasen

Pasen is het begin van een nieuw seizoen, de lente breekt namelijk aan. Pasen is een leuke vrolijke aangelegenheid. Het is de tijd om weer eens lekker uitgebreid en gezellig samen te ontbijten of eieren te zoeken bij opa en oma. Met Pasen zijn de donkere wintermaanden voorbij en mag alles weer tikkeltje vrolijker aangekleed worden. Kijk daarom bij Deens voor paasdecoratie ideeën om een vrolijk Pasen in huis te halen.

 

Paasdecoratie

Bij Deens.nl vind je de leukste paasdecoratie om je huis helemaal voor Pasen in te richten. Hang bijvoorbeeld leuke decoratieve paaseieren op of zet een eierrekje of leuke etagère neer. Het is ook leuk om rond Pasen het huis te decoreren met mooie kleurrijke veren. Veren zijn de trend van het seizoen. Ze staan erg leuk in een fotolijstje of in een leuk vaasje.

 

Paaseieren

In het assortiment vind je diverse hippe paaseieren om je huis mee te versieren. In het assortiment vind je Madam Stoltz paaseieren in verschillende kleuren, zoals zwart-witte paaseieren. Wanneer je meerdere eieren koopt, kun je variëren met verschillende groottes. Ook hebben wij een mooie eieretagère van Madam Stoltz. Dit is een etagère van draadwerk in antiek brass en is helemaal leuk voor tafel of in de keuken.

 

Paasdecoratie ideeën

Onze vrolijke paaseieren kun je door het hele huis hangen. Het is makkelijk en brengt je meteen in Paassferen. Heb je zin om er iets meer werk van te maken en je creativiteit naar boven te halen? Dan kun je lekker experimenteren met onze veertjes en eieren. Je kunt bijvoorbeeld een paasstuk maken met takjes en veertjes in de  vorm van een paashaas. Wel heb je voor de meeste paasstukken een lijmpistool of vergelijkbare technieken nodig.

Wil je meer inspiratie over paasdecoratie kijk dan eventjes op social media, hier vind je nog meer inspiratie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »