Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Over ons

Wie wij zijn en hoe het ooit begon....

DEENS is in 2007 opgericht door Nicole en Suzan, die naast het feit dat ze al jarenlang vriendinnen van elkaar zijn, ook nog een zelfde voorliefde delen; woonaccessoires en lifestyle producten die het leven meer kleur geven. Tijdens onze speurtocht naar mooie items, kwamen we keer op keer uit bij Deense merkfabrikanten. De basis voor ‘DEENS kleurrijk wonen‘ was al snel gelegd en in juni 2007 is DEENS.NL dan ook daadwerkelijk opgericht.

Wij bieden inmiddels een uitgebreide collectie woonaccessoires producten aan waarvan de ‘roots' in Denemarken of Nederland liggen. Leveranciers als Madam Stoltz, House Doctor, E|L, HKliving, It's about RoMi, Nordal, en FERM Living zorgen steeds weer voor vernieuwende collecties.

 

Sinds 2008 biedt DEENS producten aan onder het private label DEENS.NL: Deze producten zijn bedacht & ontworpen door DEENS zelf en zijn dan ook uniek en uitsluitend via onze website online te verkrijgen. Offline is deze collectie bij zo'n 50 verkooppunten in het land te vinden. Benieuwd naar een verkooppunt bij jou in de buurt? Mail ons dan eventjes!

In 2009 heeft DEENS het agentschap van Madam Stoltz onder haar hoede genomen. Hiervoor zijn wij regelmatig in onze prachtige showroom in Nieuwegein te vinden waar winkeliers deze prachtige collectie via ons kunnen inkopen.

Op dit moment bestaat ons team uit zes krachtige dames die nooit te beroerd zijn een stapje extra te zetten om net even dat stukje extra service te kunnen leveren. Vijf dagen in de week zijn we telefonisch bereikbaar en uiteraard 24/7 per e-mail.

Nog altijd wordt door ons uitgekeken naar nog meer verfrissende, hoogwaardige maar evengoed betaalbare spullen. Een regelmatig bezoek aan de website van ‘DEENS.NL' is dan ook een must want de collectie wisselt geregeld!

Om het je wat makkelijker te maken, kun je jezelf inschrijven voor onze nieuwsbrief, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van de laatste ontwikkelingen.
Heb je vragen, wensen of ideeën? Neem dan gerust contact met ons op! Stuur een email aan [email protected]

Nicole, Marthe, Kirsten, Kim, Lynn & Suzan

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »