Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Over ons

Het recept

 

 

INGREDIËNTEN

2 daadkrachtige dames

4 brainstormsessies

1 marktonderzoek

2 spaarpotjes

4 magazijnstellingen

& ontzettend veel doorzettingsvermogen

 

 

 

 

We denken dat we zo de ingrediënten van de opstart van DEENS.NL in 2007 wel compleet hebben. Het was in 2006 dat Nicole en ik (Suzan) op een feestje - want we zijn al dik 25 jaar vriendinnen - in gesprek raakten over onze gezamenlijke passie voor wooninrichting en alles wat daarmee te maken heeft.

Het gesprek kreeg al snel een staartje, want we waren allebei op zoek naar een fijne nieuwe uitdaging nadat we jarenlang vol overgave voor een werkgever hadden gewerkt. De eerste wens was een fysieke winkel te beginnen, maar doordat er 5 kleine koters betrokken waren bij deze opstart werd besloten om 'onze winkel' eerst online op te starten.

Het concept ontstond spontaan doordat we tijdens een brainstorm de door ons ontdekte collecties aan elkaar bekend maakten. Al snel bleek dat 7 van de 10 geselecteerde merken uit Denemarken kwamen. Duidelijk verhaal: DEENS.NL was geboren. Scandinavisch wonen was nog niet de trend, waardoor ons merkenpakket vernieuwend was voor de Nederlandse markt.

Vandaag de dag is het aanbod uitgebreid met Nederlandse wooncollecties die perfect matchen bij ons Deense assortiment. Door deze combinatie zijn wij in staat om voor ieder wat wil te bieden in verschillende stijlen en prijsklassen. DEENS.NL staat voor online shoppen met een persoonlijke benadering. Bij ons geen klantenservice met wisselende krachten; de persoon die de telefoon opneemt is de dame die jou dat berichtje heeft gestuurd over je bestelling. Wij denken graag met je mee en zijn altijd bereid net even dat stapje extra te zetten om een passende service te bieden.

Wist je dat je via DEENS.NL ook een interieurstylist kunt vinden die past bij jouw woonstijl? Heb je behoefte aan advies of wil je graag de inrichting van je huis een boost geven, kijk dan eens op ons nieuwe stylistenplatform voor jouw perfect match!

Die fysieke winkel is er nog niet van gekomen, maar staat nog steeds bovenaan ons wensenlijstje. Houd ons vooral goed in de gaten want we zitten nog steeds boordevol innovatieve ideeën en voor je het weet ...

Liefs,

Nicole & Suzan

 

Team DEENS.NL

 

Hi, ik ben Kirsten en inmiddels 6,5 jaar werkzaam bij DEENS.NL! In deze jaren heb ik verschillende functies vervuld en vind het dan ook interessant om overal iets vanaf te weten. Voordeel is dat we met een klein team zijn en er daarom volop mogelijkheden zijn, maar het is ook fijn dat je bij kunt springen waar nodig. Ik heb overzicht over inkoopbestellingen, voorraden van de producten, de klantenservice, zet producten online of maak hiervoor een planning, denk mee over mogelijkheden voor verbeteringen en voer deze uit.  

Samen met mijn vriend, onze dochter Philine en zeer binnenkort (eind ‘23) een klein broertje erbij wonen wij in een heel fijn huis in Breda. Mijn favoriete plek in huis is aan de eettafel; deze staat centraal in huis met zicht op de woonkamer, de keuken en de tuin. Een mooie bos veldbloemen op tafel, knutselen met Philine of fijn kletsen en spelletjes doen met familie of vrienden inclusief een hapje en een drankje.

Naast mijn werk spreek ik vaak met vriendinnen af en gaan we leuke dingen doen met de kinderen. Ik vind het gezellig om lekker ergens te gaan eten, te shoppen of weekendjes weg te gaan, maar kan ook zeker genieten van een avond alleen op de bank met goede serie.

Ik vind het daarnaast ook leuk om (ondanks mijn keuzestress) het interieur te blijven veranderen. Dit kunnen kleine dingen zijn, zoals bijvoorbeeld accessoires die – hoe kan het ook anders? – vaak bij DEENS.NL vandaan komen, maar soms is een kleine ‘verbouwing’ ook nodig en ben altijd blij als er weer iets afgevinkt kan worden.

 

 

 

 

Ik ben Karlijn en inmiddels bijna 2 jaar werkzaam bij DEENS.NL. Tijdens mijn opleiding Commerciële Economie moest er in het eerste gedeelte van jaar 3 een meeloopstage worden gedaan en hierdoor ben ik bij het gezelligste kantoor in Etten-Leur terecht gekomen. Ik begon als een stagiaire bij DEENS.NL en heb hierdoor van alle facetten binnen het bedrijf wat geleerd. Marketing, backoffice werkzaamheden en klantenservice zijn tijdens die periode allemaal aanbod gekomen. Nadat ik mijn stage heb afgerond ben ik blijven hangen en parttime werkzaam bij DEENS.NL voor de klantenservice, maar wanneer het vakantie is ook nog wel eens fulltime.

Momenteel ben ik bezig met afstuderen bij de Woonagent en werk ik twee dagen voor de klantenservice en vervul ik af en toe wat backoffice werkzaamheden. Het leukste aan werken bij DEENS.NL is dat er een overvloed aan koffie wordt gedronken en het altijd gezellig is op kantoor! Ook krijg ik geen genoeg van alle mooie items die er ieder seizoen weer bijkomen op de webshop waarmee ik mijn eigen huisje helemaal naar mijn style kan inrichten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »