Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

OYOY Living Design

Eenvoudig, speels, Deens design

Eenvoudig Scandinavisch Design

Het Deense bedrijf OYOY Living is opgericht door de Deense ontwerper Lotte Fynboe. Lotte was altijd al geïnspireerd door interieur, kleurpaletten en het eenvoudige van het Scandinavisch, gecombineerd met de Japanse woonstijl. Toen ze in 2012 startte met OYOY Living zag ze de pure eenvoud van het product als de basis voor haar ontwerpen. De eenvoudige Scandinavische ontwerpen gemist met een vleugje van de minimalistische Japanse designstijlen maken een collectie speelse woonaccessoires, meubelen en verlichting. De interieuritems van OYOY Living passen perfect in de Scandinavische woonstijl maar ook in een moderne woonkamer staan de accessoires en meubelen niet mis.

Herinneringen van vroeger

OYOY Living is meer dan een designmerk. Het is een merk voor moderne gezinnen die waarde hechten aan herinneringen van vroeger, producten van vroeger. Maar dan in een jasje van nu. De collectie van OYOY vertegenwoordigt een speelse maar ongecompliceerde benadering van design en focus voor het dagelijkse gezinsleven. Beïnvloed door traditioneel Scandinavisch design, zijn de interieurproducten van OYOY geïnspireerd door ontwerpen uit je jeugd. De producten zijn klassiek, functioneel en duurzaam met unieke details en verleidelijke kleurencombinaties.

OYOY Mini

Het home & living assortiment werd uitgebreid met een nieuwe collectie; compleet gefocust op de kleintjes. De collectie van OYOY Mini bestaat uit diverse leuke knuffels zoals een lieve ijsbeer, walvis of een kat. Speciaal voor de kids die nog op zoek zijn naar een nieuw vriendje. Naast knuffels vind je veel ander kinderspeelgoed van hout en rotan. Maar ook kindermeubelen, vloerkleden en leuke opbergmanden van OYOY Mini vind je bij DEENS.NL!

OYOY Zoo

Een hele collectie speciaal voor onze harige vrienden. Een hondencollectie kon natuurlijk niet achterblijven als je een echt familiemerk bent! Dit is een collectie vol met exclusieve producten voor onze lieve viervoeters. Van hondendekens, hondenkussens tot aan hondenriemen! Alles om je lieve hondenvriend te verwennen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »