Sluiten
Zoeken
Geen producten gevonden...

Geen groene vingers? een kunstplant biedt uitkomst

We houden allemaal van groen in huis en hebben ook allemaal wel eens meegemaakt dat ondanks alle goede bedoelingen jouw groene kamerplant het niet overleefd. Heb je geen groene vingers of is jouw woonruimte niet geschikt voor het houden van planten doordat er te weinig of juist veel te veel lichtinval is? Een kunstplant is wat jij nodig hebt! Kunstplanten staan garant voor jarenlang zorgenloos plezier van planten in huis.

Kunstplanten wel of niet milieuvriendelijk?

Dat is een vraag die we vaak horen. Een kunstplant is zeker milieuvriendelijk. Tegenwoordig wordt er veel gerecycled, zo ook veel van de bestanddelen die in kunstbloemen en planten worden verwerkt. Mr Plant is een Zweeds merk dat voldoet aan strenge gedragscodes waarbij o.a. arbeidsomstandigheden van de werknemers in de productie maar ook milieubelasting staat beschreven. Deze gedragscode is bij ons op te vragen wanneer je hier meer over wilt lezen. Je mag ons uiteraard ook bellen of mailen met eventuele vragen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »